To je to što me zanima!

Evo gdje gledati Dinamo protiv Viktorije u Konferencijskoj ligi! Modri nisu nikad slavili u Češkoj

'Modri' će igrati bez Brune Petkovića koji je i dalje ozlijeđen, a u Zagrebu je ostao i Luka Menalo. Zbog ozljeda su posljednju utakmicu preskočili Dino Perić, Maxime Bernauer i Robert Ljubičić, ali taj je trojac u Češkoj
Vidi originalni članak

Prije dva je tjedna Dinamo na Maksimiru ugostio Viktoriju Plzen (0-1), a bio je to posrtaj momčadi Sergeja Jakirovića. Sreća u nesreći bila je ta da je Astana pobijedila Ballkani (2-1) u gostima pa tako sve momčadi osim vodećih Čeha imaju po tri boda. 

"MODRI" PUT PLZENA Trojica upitnih igrača Dinama su otišla u Češku. Petković i dalje 'out', Jakir jednoga ostavio kući

Nakon tog poraza Dinamo ima dvije pobjede (Lokomotiva 2-1, Oriolik 8-0), a u zadnjem su ligaškom kolu remizirali kod Varaždina (1-1). Nije lagana situacija pred Sergejem Jakirovićem koji u Češkoj može ispraviti dio dosadašnjih kikseva.

POGLEDAJTE VIDEO: Sažetak Varaždin - Dinamo (1-1)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Bilo kako bilo, tamo će 'modri' igrati bez Brune Petkovića koji je i dalje ozlijeđen, a u Zagrebu je ostao i Luka Menalo. Zbog ozljeda su posljednju utakmicu preskočili Dino Perić, Maxime Bernauer i Robert Ljubičić, a sva trojica su otišla put Češke.

Utakmica počinje u 18 sati i 45 minuta uz izravan prijenos na programu Arena Sport 1.

Inače, vrijedi spomenuti da Dinamo nikad nije slavio na gostovanju u Češkoj, a imao je šest prilika! Dinamo je u Češkoj gubio od Spartaka iz Brna (2-0, Kup velesajamskih gradova 66/67), Hradec Kralove (3-2, Mitropacup 62'), Dukle Prag (2-1, Kup europskih prvaka 58'), Sparte Prag (4-1, playoff za Europsku ligu 23/24), pa i od današnjeg protivnika, Viktorije Plzen (2-1, nokaut faza Europske lige 18/19). Štoviše, Dinamo je samo jednom izbjegao poraz u Češkoj, a bilo je to u uzvratnom susretu 1. kola Kupa Uefe protiv praške Sparte (3-3).

Idi na 24sata

Komentari 34

  • zelkan 09.11.2023.

    Prenosi je na Arena sport 1

  • ahaaaaAaaaaa 09.11.2023.

    Pa ko to zeli gledat ni njihovi navijaci ih ne gledaju

  • ptica neznalica 09.11.2023.

    Zanimljiv mi je taj jak jajdukovaca. To se svodi na onu o reprezentaciji. Da Bog da da sve izgubili. Uvijek sam navijao ne samo za Hrvatsku, i hrvatske klubove, već i za sve igrače u stranim klubovima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare