To je to što me zanima!

Evo gdje gledati dosad najveći MMA spektakl u regiji: Čak tri borbe za titulu u jednoj večeri

Tri borca iz Pule 'u svom dvorištu' pokušat će iz gladiatorske arene izaći uz poklič publike i titulom oko pojasa, a iz Fight Nation Championshipa su pripremili produkcijski i borilački spektakl
Vidi originalni članak

Prije dva i pol mjeseca je vrhunskim high kickom Ivan Vitasović (30, 10-5-1) nokautirao iskusnog Olija Thompsona (42, 21-15) u Karlovcu i postao prvi prvak Fight Nation Championshipa u teškoj kategoriji. A zatim je stigla velika najava - FNC stiže u Pulu gdje će se 3. rujna održati dosad neviđeni spektakl.

POČETKOM RUJNA FNC najavio spektakl u pulskoj Areni: Dosad neviđena priredba dolazi u povijesnu znamenitost

Na mjestu gdje su se gladijatori borili prije 2000 godina, sad će stupiti gladijatori modernog doba. Premijerni FNC-ov prvak Daniel Bažant (31, 6-3) branit će titulu perolake kategorije protiv UFC veterana s 10 pobjeda u najjačem svjetskom kavezu - Iurija Alcantare (42, 35-10-1), a gledat ćemo i nikad održano finale prve sezone 'Armagedona'.

POGLEDAJTE VIDEO: Najava Zelga Galešića za spektakl u Puli

Samo će ovaj put na cijeni biti titula srednje kategorije za koju će se boriti borac iz pulskog Trojan Teama Andi Vrtačić (27, 2-0) protiv velike nade zagrebačkog American Top Teama Đanija Barbira (25, 4-0). Bit će tu i legenda regionalne i hrvatske MMA scene Ivica 'Terror' Trušček (34, 41-36) kojeg čeka meč protiv Crnogorca Save Lazića (33, 10-6) iz beogradskog Fight Companyja.

U Pulu stiže i najveća regionalna MMA nada Marko Bojković (21, 3-0) kojeg čeka dosad najveći izazov u karijeri u vidu Brazilca Arlena 'Ribeira' Banksa (31, 11-4), a gledat ćemo i okršaj ikone hrvatskog kickboxinga Mladena Kujundžića (33, 4-5) kojeg čeka tvrdi vinkovački borac Vlado Neferanović (31, 7-7).  Osvajač druge sezone 'Armagedon Jamnica Pro Sport' MMA lige Denis Jurakić (26, 2-1) kojeg čeka neugodni Slovenac Nejc Preložnik (28, 3-3), a bit će tu još zanimljivih okršaja koje organizatori tek trebaju objaviti.

STIŽE BOJKOVIĆ Najveća regionalna MMA nada bori se u pulskoj Areni: Čeka ga najteži ispit dosad i TUF borac

Karte su u prodaji putem sustava Eventim te ih možete kupiti OVDJE, a za sve one koji ne mogu biti u Puli sve mogu pratiti preko PPV-a putem pretplate na '24sataPLUS+' sadržaj uz koji dobivate dodatne pogodnosti ili putem FNC.tv platforme. Priredba je na rasporedu 3. rujna s početkom u 20 sati u pulskoj Areni, a bit će to dosad neviđeni spektakl na ovim prostorima.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Laky_2 19.08.2022.

    u regiji, znaci Bosna Srbija Slovenija..kaj se svi sad pravite pametni s pitanjima koja regija ..regija eto skandinavska..pametnjakovići svi do jednog

  • VilaVelebita2001 18.08.2022.

    Di je ta regija?

  • Nabime 18.08.2022.

    pa i nije najveci MMA spektakal u regiji, mozda je najveci spektakl bas taj dan jer nema nikakav drugi.. ma dobro i ja trazim laku u jajetu

Komentiraj...
Vidi sve komentare