To je to što me zanima!

Evo gdje gledati kvalifikacijsko gostovanje Hrvatske kod Azera

Hrvatska je u petak pobijedila Slovačku 4-0, a dobrom utakmicom u Azerbajdžanu Vatreni bi stigli na korak do plasmana na Europsko prvenstvo. Utakmica se igra od 18 sati u Bakuu
Vidi originalni članak

U Slovačkoj su srebrni Vatreni odigrali jednu od najboljih utakmica reprezentacije u posljednjih 10 godina, a sada ih čeka test u Azerbajdžanu. Pobjedom će doći na korak do sigurnog plasmana na Europsko prvenstvo. 

Nakon četiri odigrana kola Hrvatska ima devet osvojenih bodova, baš kao i vodeća Mađarska, dok Wales i Slovačka zaostaju tri boda. Iako su Azeri bez osvojenog boda, Hrvatskoj se gostovanje u ovoj dalekoj zemlji i ranije pokazalo teškim i ne treba unaprijed upisivati nikakve bodove, a ni pobjedu. Jednom smo gostovali u Bakuu, a završilo je neriješeno.

Utakmica u Bakuu na Bakcell Areni počinje u 18 sati, a prijenos možete pratiti na programu Nove TV ili putem streama na stranici Gol.hr (besplatno unutar Hrvatske). Emisija prije utakmice počinje pola sata ranije.

- Ne plašim se ničega. Mi smo Hrvatska, druga reprezentacija svijeta i ne pada mi napamet bojati se bilo koga. Respektiramo protivnika koji se sigurno želi dokazati, ali strah je nepoznat pojam u našim redovima. Idemo po nova tri boda pa da u Splitu riješimo pitanje prolaska na Euro u utakmici s Mađarskom. Idemo probati ponoviti utakmicu iz Trnave a tada sve ovisi ionako o nama samima - poručio je uoči utakmice Dominik Livaković.

Zlatko Dalić ne namjerava mijenjati sastav u odnosu na utakmicu sa Slovačkom.

- Neće nas zavarati situacija da nemaju nijedan bod. Na nama je da se postavimo i ponovimo izdanje iz Slovačke. Nemamo potrebu puno toga mijenjati. Nadam se da se neće nitko ozlijediti na treningu. Tako da nema potrebe za promjenama - poručio je uoči utakmice Dalić. Međutim, u Bakuu ćemo u kadru vidjeti i jedno novo ime, Hajdukovog kapetana Josipa Juranovića koji je naknadno pozvan zbog ozljede Tina Jedvaja.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 21

  • kajzanavek 09.09.2019.

    Rtl-u i Novoj bi trebali oduzet prava za sportske događaje. I od toga naprave žutu sapunicu, začinjenu sa reklamama, da na kraju ne vidiš ni statistiku.

  • Marina1004 09.09.2019.

    Sretno Vatreni !!!!! :-)

  • lijenimartin 09.09.2019.

    Zar ljudi iz hrvatske ne navijaju za reprezentaciju?? To samo hercegovci rade ili sta?

Komentiraj...
Vidi sve komentare