To je to što me zanima!

Evo gdje gledati nove susrete u novom krugu grupa Lige prvaka

Nakon reprezentativne pauze na terene se vraćaju uzbuđenja u Ligi prvaka. Protivnici su isti kao i u posljednjem kolu, samo se mijenjaju domaćinstva momčadi
Vidi originalni članak

Nema se mnogo vremena za čekanje pa se na male ekrane vraćaju uzbuđenja u najelitnijem europskom natjecanju! Polovica grupne faze je iza nas, a sad slijedi četvrto, 'povratno' kolo. Protivnici su isti kao i prije reprezentativne stanke, samo će zamijeniti domaćinstva pa tako dva španjolska predstavnika gostuju u Rusiji. 

URNEBESAN INTERVJU Haaland opet nasmijava sve: 'Spavat ću sam, nisam zabio'

Krasnodar je ostavio dobar dojam u Španjolskoj (3-2), ali je ipak ostao bez bodova pa će na domaćem terenu tražiti iznenađenje protiv Seville. Barcelona pak ide na noge Dinamu u Kijev, ali bez Lea Messija koji je dobio utakmicu poštede. Imaju Rusi dosta problema s koronavirusom u momčadi pa će igrati u izmiješanom sastavu i također tražiti moguće iznenađenje jer su u Kataloniji izgubili 2-1.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamovci na treningu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dvije se utakmice igraju i u Francuskoj. Naš Mateo Kovačić gostuje kod Rennesa koji je u Londonu stradao s 3-0. Chelsea je na diobi prvog mjesta sa sedam bodova kao i Sevilla, dok se Krasnodar i Rennes bore za mjesto u Europskoj ligi. Nakon neočekivanog preokreta i poraza od Monaca u Ligue 1, PSG s dosta problema dočekuje Leipzig koji ih je u Njemačkoj dobio 2-1. Mbappé, Neymar i društvo traže povratak na pobjedničke staze, a Tuchel ovaj put zasigurno neće na poluvremenu izvaditi mladog Francuza.

Manchester United na Old Traffordu dočekuje turski Basaksehir od kojeg je u Istanbulu izgubio 2-1. Solskjaerovi izabranici žele sačuvati prvo mjesto i izboriti plasman u playoff, a izgubili su samo od najslabijeg protivnika na papiru. Na vrhu skupine F je i dortmundska Borussija koja čeka Club Brugge. S 3-0 su slavili u Belgiji, a Haaland i društvo žele nastaviti u dobrom ritmu.

Dvije se utakmice igraju i u Italiji, a prva je ona između Lazija i Zenita našeg Dejana Lovrena. Ruski je klub na dnu skupine s jednim bodom koji su osvojili upravo protiv Lazija (1-1) u prošlom kolu. Također, u Torinu igraju Juventus i Ferencvaroš, te bi Juve uz povoljan rezultat u Kijevu mogao osigurati plasman u playoff LP. U Mađarskoj su Talijani slavili 4-1.

Prve utakmice iz Rusije počinju u 18.55, a sve možete pratiti na programima PlanetSporta.

  • 18.50 - Nogomet, Liga prvaka: Rennes - Chelsea (Planet 2)
  • 18.50 - Nogomet, Liga prvaka: Krasnodar - Sevilla (Planet 3)
  • 21.00 - Nogomet, Liga prvaka: PSG - Leipzig (Planet 1)
  • 21.00 - Nogomet, Liga prvaka: Dinamo Kijev - Barcelona (Planet 2)
  • 21.00 - Nogomet, Liga prvaka: Juventus - Ferencvaros (Planet 3)
  • 21.00 - Nogomet, Liga prvaka: Manchester United - Basaksehir (Planet 4)
  • 21.00 - Nogomet, Liga prvaka: Borussia D. - Club Brugge (Planet 5)
Idi na 24sata

Komentari 3

  • Obi-Wan Kenobi 24.11.2020.

    Na football streams reddit

  • IvanYT 24.11.2020.

    Ne na HRT-u

  • ironmaiden eddie 24.11.2020.

    Na jackstream🤷‍♂️!sramota da to nema na rvackoj tv😝

Komentiraj...
Vidi sve komentare