To je to što me zanima!

Evo gdje gledati novi europski ispit Dinama protiv Genka

'Modrima' će najveću prijetnju predstavljati nigerijski napadač Paul Onuachu koji je zabio čak osam od posljednjih devet golova belgijske momčadi
Vidi originalni članak

Nakon poraza od West Hama na otvaranju Europske lige, Dinamo očekuje ipak nešto lakši ispit u vidu belgijskog Genka.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatski prvak se nakon loše europske predstave vratio na pobjedničke staze slavivši u Kupu protiv Orijenta i HNL-u protiv Slaven Belupa identičnim rezultatima (4-1).

Genk je, s druge strane, dobro otvorio u Europskoj ligi. U Beču je pao Rapid minimalnom pobjedom (1-0), a nakon toga je Genk slavio protiv Truidena i Serainga u belgijskom prvenstvu, a između dvije pobjede smjestio se i poraz od bivše momčadi Ivana Leke, Antwerpa.

GORAN MILOVIĆ UPOZORAVA 'Modri', pazite se Nigerijca: Pa taj dečko je prava gol-mašina

'Modrima' će najveću prijetnju predstavljati nigerijski napadač Paul Onuachu koji je zabio čak osam od posljednjih devet golova belgijske momčadi! 

Damir Krznar, s druge strane, neće zbog ozljede moći računati na usluge napadača Denija Jurića koji je zabio u prethodne dvije utakmice. 

BIVŠI IGRAČ DINAMA I HAJDUKA: 'U Genku sam dijelio svlačionicu s De Bruyneom i Courtoisom, a sada im je naopasniji Onuachu'

Genk se dosad susreo tek s jednom hrvatskom momčadi, Lokomotivom. Našli su se 2016. u kvalifikacijama za Europsku ligu, a Belgijci su u dvije utakmice bili bolji ukupnim rezultatom 4-2. No, ima i Dinamo iskustva s belgijskim momčadima (Anderlecht, Union, Beveren, Club Brugge). 'Modri' su s Belgijancima odigrali deset utakmica te su upisali šest pobjeda uz po dva remija i poraza.

Utakmicu Genka i Dinama možete uživo gledati od 21 sat na kanalu ArenaSport 1.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • brass_beast1 30.09.2021.

    na ilegalnom streamu na internetu jer ipak HRT se isprsio i dao nam prijenos

  • 30.09.2021.

    Plaćati pretplatu hrvatskoj televiziji uzaludno i još mi nije jasno kako to nisu ukinuli.... Na sve načine uzimaju novac

  • rijeka.cetina.86 30.09.2021.

    u posljednja 2 dana rekordan broj razbojstava u zagrebu,policija otkrila uzrok,BBB idu na gostovanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare