To je to što me zanima!

Evo gdje gledati Olma protiv Moua te Pašalića na San Siru

Tottenham je neporažen više od mjesec dana, a Leipzig je u sjajnoj formi u prvenstvu. Atalanta drži mjesto u Ligi prvaka i iduće sezone, a Valencia je pala u zadnje vrijeme. Liga prvaka se nastavlja
Vidi originalni članak

Osmina finala nogometne Lige prvaka započela je u utorak utakmicama Atlético - Liverpool (1-0) i Borussia Dortmund - PSG (2-1), a program se nastavlja u srijedu još dvjema utakmicama.

Spektakularan bi mogao biti okršaj Tottenhama i Leipziga na novom stadionu Spursa u Londonu. Nijemci su prvi put prošli u osminu finala Lige prvaka u tek drugom pokušaju i igraju sjajan nogomet.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U grupnoj su fazi, u konkurenciji Benfice, Lyona i Zenita "bikovi" osvojili prvo mjesto s 11 bodova. Pobijedio ih je samo Lyon u Njemačkoj, a u Bundesligi vode mrtvu trku za naslov prvaka s Bayernom, za kojim zaostaju samo bod.

Hrvatskoj će publici posebno biti zanimljivo i što bi debi u Ligi prvaka za novi klub trebao imati donedavni igrač Dinama Dani Olmo, kojega se najavljuje u početnoj postavi.

Iako je nastupao za "modre" u prvom dijelu Lige prvaka smije zaigrati i za Nijemce u nokaut-fazi jer je Uefa lani dozvolila klubovima da na zimu registriraju trojicu novih igrača bez obzira na to jesu li ili nisu igrali za neki klub u Europi ranije te sezone.

Tottenham je prošao skupinu usprkos jednom osvojenom bodu u prva dva kola i velikoj blamaži protiv Bayerna Nike Kovača u Londonu (2-7). Bijes je momčad Joséa Mourinha iskalila protiv Zvezde (9-0 u dvije utakmice), a ni Olympiacos joj ništa nije mogao.

Situacija u prvenstvu nije tako bajna, Harry Kane i društvo drže peto mjesto u Premiershipu s bodom iza Chelseaja, ali neporaženi su više od mjesec dana.

U drugoj utakmici Atalanta u premijernoj sezoni u Ligi prvaka dočekuje Valenciju na San Siru jer nije prijavila matični stadion Gewiss za Europu (renoviran je tijekom ljeta). Klub Marija Pašalića s(p)retno je prošao skupinu s Dinamom, Manchester Cityjem i Šahtarom kao prvi u povijesti s jednim bodom u prva četiri kola.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Božica" iz Bergama u dobroj je formi i u prvenstvu, neporažena je u zadnjih mjesec dana i pobjedom nad Romom (1-0), za koju je zaslužan hrvatski reprezentativac, zacementirala se na četvrtom mjestu sa šest bodova više i dobrom šansom da opet igra Ligu prvaka.

Valencia je jedno od najugodnijih iznenađenja grupne faze jer je osvojila prvo mjesto ispred Chelseaja, Ajaxa i Lillea. Doduše, uz samo 11 bodova, ali rušila je i Chelsea i Ajax u gostima.

U posljednjih nekoliko tjedana, međutim, pala je u formi. Granada ju je izbacila iz Kupa kralja u četvrtfinalu pa ju je i Getafe svladao kod kuće, a za vikend je remizirala s Atléticom 2-2 i tek je sedma na ljestvici, s istim brojem bodova kao i šesti Villarreal, ali i dva boda od četvrtog Atlética, četiri od trećeplasiranog Getafea.

Obje utakmice počinju u 21 sat. Tottenham - Leipzig prenosi Hrvatska televizija na drugom programu (internetski prijenos na HRTi) uz uvodnu studijsku emisiju od 20.05, a Atalanta - Valencia prenosi PlanetSport, program koji se emitira na platformama A1 i Bnetu, na prvom kanalu (internetski prijenos na A1 Explore). Uvodna emisija počinje u 20 sati.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 19.02.2020.

    Imam dazn....13e mjesecno....sve super radi i moze se na vise uređaja korisitit

  • dontra volta 19.02.2020.

    A kakve veze uopce ima taj spanjolac sa nama da ga gledam,pa gledat cu Pasalica normalno,kakav Olmo

  • 19.02.2020.

    Jeste li poslovni čovjek ili žena? Trebate li sredstva za pokretanje vlastitog posla? Trebate li zajam da podmirite dug ili otplatite račune ili pokrenete lijep posao? Trebate li sredstva za financiranje vašeg projekta? Nudimo zajamčene usluge zajma u bilo kojem iznosu i bilo kojem dijelu svijeta za (fizičke osobe, tvrtke, kompanije i pravna lica) po našoj izvrsnoj kamatnoj stopi od 2%. Za prijavu i više informacija pošaljite odgovore na sljedeću adresu e-pošte: Kplendes@outlook.com Hvala i radujte se vašem brzom odgovoru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare