To je to što me zanima!

TV prijenos Plazibatova 'meča života' otpao u zadnji tren, evo gdje se ipak može pogledati

Hrvatski borac ukrstit će rukavice protiv kolege iz iste dvorane, a Plazibat je uvjerljivi favorit na kladionicama. U Rotterdamu bi ga uživo trebali doći podržati i hrvatski nogometni reprezentativci
Vidi originalni članak

Obojica dolazimo iz kluba za koji mislim da ima najveći postotak nokauta od svih u svijetu. Ne znam je li itko imao toliko nokautera. Ne želim se umoriti, oznojiti i doći do pete runde, znojiti se, jer bit će poslije i party, igra i hrvatska nogometna reprezentacija, ne želim doći tamo razbijen. Idem po nokaut u prvoj rundi, a znam ga, on će pokušati napraviti isto. Idemo pokušati otkinuti jedan drugome glavu, najavio je Antonio Plazibat najveću borbu karijere. 

POGLEDAJTE VIDEO:

U subotu oko 22 sata očekuje ga borba protiv Tariqa Osara (27, 24-2-1), obojica iz legendarnog Mike's Gyma. A legendarni trener neće biti ni u jednom kutu, već ljudi koji inače rade s borcima.

- Emocije? Sve je to dio posla, kad počneš trenirati borca, ne znaš gdje ćeš završiti. Moram reći mi, jer mi treniramo u timu, tu su najbolji borci i bore se međusobno. Poslat ćemo poruku i gledat ćete najbolji teškaški meč dosad s mnogo emocija i mnogo drame te vjerojatno nokautom, ali tko će pobijediti, nitko ne zna - objasnio je Mike Passenier.

POGLEDAJTE VIDEO: ANTONIO PLAZIBAT IMA JEDINSTVENU TAKTIKU

VELIKI BORAC I ČOVJEK! Antonio Plazibat: 'Trčao sam doma iz crkve da gledam Mirka Cro Copa i Boba Sappa u K1'

Plazibat se bori u Rotterdamu, gradu gdje "vatreni" u nedjelju igraju finale Lige nacija, a očekuje se kako će momčad Zlatka Dalića, kao i cijeli stručni stožer doći podržati našeg borca u najvećoj borbi svoje karijere. 

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU FOTO Plazibat se s krunicom oko vrata izvagao prije velike borbe

Plazibat je favorit u ovoj borbi. Kladionice mu daju koeficijent 1.25 na pobjedu. Koeficijent na Osara je 3.50. Iako je Plazibat veliki favorit, Osaro je odličan borac koji ima isti cilj kao i Plazibat, a to je borba protiv svjetskog prvaka Rica Verhoevena.

Spominjalo se da bi prijenos trebao biti na prvom kanalu Arenesport (Arenasport 1), međutim iz televizijske kuće potvrdili su da je posao propao u zadnji tren i da nemaju pravo na prijenos Gloryjeva događaja.

Priredba Glory Collision 5 će se u Hrvatskoj moći gledati samo putem Gloryjeve službene stranice. Pay-per-view usluga košta 10 dolara.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • komunjara2 17.06.2023.

    stari moj,i ak si lokalni borac.ali forma nula

  • 17.06.2023.

    Free stream ovdje.,klikni prije nego sto pobrisu:( Jezik Španjolski:D https://fy.freestreams-live1.tv/glory-kickboxing-live-streams/

  • zaladilo 17.06.2023.

    Pun je križa i kurica su dragon božon issson ki brod🤣,isss obožava toi sport

Komentiraj...
Vidi sve komentare