To je to što me zanima!

Evo gdje gledati sudar divova i reprizu finala iz 2021. godine na početku kvalifikacija za Euro

Italija i Engleska na stadionu Diego Maradona u Napulju otvaraju kvalifikacije za Europsko prvenstvo koje će se odigrati 2024. u Njemačkoj
Vidi originalni članak

Danas započinju kvalifikacije za Euro 2024. u Njemačkoj i odmah u prvom kolu čeka nas spektakularni ogled - repriza finala iz 2021., odnosno susret između branitelja naslova, Italije, i Engleske.

POGLEDAJTE VIDEO: Trening Vatrenih u Dugopolju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Talijani su se, podsjetimo, nakon osvojenog Eura propustili plasirati na Svjetsko prvenstvo u Katru, a nisu vidjeli ni Rusiju četiri godine ranije. Međutim, ove sezone priča se o renesansi talijanskog nogometa obzirom da imaju čak tri momčadi među najboljih osam u Ligi prvaka. Ipak, Roberto Mancini upozorava...

- Oni (op.a., Napoli, Milan, Inter) imaju sedam ili osam Talijana ukupno u momčadi. Ovo je realnost i moramo napraviti nešto drugačije. Imamo malo napadača, limitirani smo u napadu. Talijanski nogomet nije se preporodio - kazao je talijanski izbornik. 

Mancini je na ovo okupljanje poveo i tri debitanta - golmana Leccea Wladimiroa Falconea, braniča Torina Alessandra Buongiorna i Matea Reteguija, napadača argentinskog Atletico Tigrea. Time je talijanski izbornik prešao brojku od 100 igrača koje je zvao u talijansku reprezentaciju.

POLICIJA NA NOGAMA Trebali su odigrati utakmicu, a onda je stigla prijeteća poruka: 'Dolaze po vas. Upozoreni ste...' U SUBOTU Suluda odluka Uefe: Bjelorusija će Švicarsku ugostiti u Srbiji

- Svako razočaranje je motivacija i prilika za učenje i rast tako da je, naravno, finale Euro dodatna motivacija za nas. Neću to poreći - zaključio je engleski izbornik Gareth Southgate.

U grupu s Italijom i Engleskom još je i Ukrajina, te Sjeverna Makedonija i Malta, koje se danas susreću, a utakmicu iz Napulja sa stadiona Diego Maradona možete gledati na kanalu SportKlub 6 s početkom u 20.45 sati.

POGLEDAJTE TRENING VATRENIH U DOGOPOLJU:

 

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • universe 23.03.2023.

    Jedno je sigurno, Dalić je opet izvukao najlakšu grupu.

  • ghdbt7 23.03.2023.

    Talijani ništa posebno. Englezi bi ih mogli odrat.

  • ZUKIZUKIZUKI 23.03.2023.

    Nula kao kuća!

Komentiraj...
Vidi sve komentare