To je to što me zanima!

Evo gdje gledati susret Hrvatske protiv Nizozemske u Ligi nacija

Nizozemci su prema kladionicama favoriti u ovoj utakmici te je na njihovu pobjedu koeficijent 2.10, dok je na pobjedu Hrvatske koeficijent 3.80, a 3.4 je kvota na remi
Vidi originalni članak

Izabranici Zlatka Dalića stigli su u Rotterdam gdje ih u srijedu, od 20 sati i 45 minuta očekuje polufinalna utakmica Lige nacija u kojoj će igrati protiv domaćina Nizozemske. Iako su na gostujućem terenu, 'vatreni' će imati veliku podršku s tribina kad se 'kockice' sjate na ulice i tribine. 

POGLEDAJTE STADION NA KOJEM IGRAJU VATRENI: 

POGLEDAJTE IZAZOV VIDEO Četvorica 'vatrenih' su testirali znanje i nasmijali sve: 'Tko igra tamo? Nemam blage'

Bez Joška Gvardiola Marka Livaje, ali s jednim ciljem - osvajanjem trofeja. Kapetan Luka Modrić povest će suigrače nakon što je odbio basnoslovnih 80 milijuna eura iz Saudijske Arabije te poručio da želi ostati 'kralj', ali i da mu je trenutačno fokus na reprezentaciji. A Marcelo Brozović ima priliku isprati gorak okus poraza u finalu Lige prvaka trofejem u dresu Hrvatske.

Nizozemci su prema kladionicama favoriti u ovoj utakmici te je na njihovu pobjedu koeficijent 2.10, dok je na pobjedu Hrvatske koeficijent 3.80, a 3.4 je kvota na remi. Prema informacijama koje smo dobili izbornik sprema nekoliko iznenađenja u momčadi, a sve o tome možete pročitati OVDJE.

Gdje gledati Hrvatska - Nizozemska, polufinale Lige nacija

Utakmicu možete pratiti u programu Nove TV u srijedu, 14. lipnja od 20 sati i 45 minuta, dok emisija kreće u 20 sati te na programu Sportklub 1 od 20 sati i 45 minuta.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • dajac 14.06.2023.

    na RTS 1 jer naši čobani ne prenose ,da nema nove gledali bi na tuđim televizijama,toliko o našoj domoljubnosti

  • pag1987 14.06.2023.

    Gdje će livaja gledat, nema članka?!

  • 14.06.2023.

    Antitovar će pratiti tekmu na bojleru u subšitovu strastvenom zagrljaju uz ličko rukovanje🐑

Komentiraj...
Vidi sve komentare