To je to što me zanima!

Evo gdje gledati susret Kove i Bavaraca te Talijana s Raketom

Od parova osmine finala Lige prvaka na rasporedu su preostale još četiri. U utorak će dobro raspoloženi Kovačić na Perišićev Bayern koji je još uvijek bez našega igrača, dok će Napoli na Rakitićevu Barcu...
Vidi originalni članak

U preostale četiri utakmice osmine finala Lige prvaka susrest će se Chelsea i Bayern, te Napoli i Barcelona u utorak, dok srijeda donosi susrete madridskog Reala i Manchester Cityja, te Lyona i Juventusa.

Svi susreti igraju se od 21 sat.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Najvažniji međusobni susret Chelsea i Bayerna, dvoboj finala Lige prvaka 2012., dobili su igrači s Otoka boljim izvođenjem jedanaesteraca, a londonski sastav je bio uspješniji i u četvrtfinalu 2005. godine. 

Ipak, u ovome trenutku Bayern izgleda superiornije budući da iz grupne faze nosi sve pobjede uz gol razliku 24-5, drugu najbolju u povijesti natjecanja. Chelsea je pak u posljednjih šest susreta slavio tek tri puta, dva puta remizirao i jednom izgubio.

Kante, Hudson-Odoi, Pulišić i Van Ginkel neće biti na raspolaganju Franku Lampardu, a pod upitnikom je i Loftus-Cheek. Na travnjaku bi ipak od prve minute trebao biti Mateo Kovačić, dok Hansi Flick još uvijek u igru ne može uvesti svoga Hrvata - Ivana Perišića. Uz njega nema niti Sulea, a možda niti Martineza. 

Susret u kojemu se 'bluesi' nadaju popravku ovosezonskih brojki na domaćem travnjaku, pred domaćom publikom i održavanju boljeg međusobnog omjera s Bavarcima, možete pratiti u izravnom prijenosu na PlanetSportu 1.

Talijansko-španjolski sudar između Napolija i Barcelone krenut će u istom trenutku kao i onaj u Londonu. Stadion Sao Paolo dočekuje katalonski sastav, a na pravdu i poštenje će u ovih 90 minuta paziti Hrvatima dobro poznati Felix Brych.

Sudit će Brych 'krnjim' sastavima s obje strane. Kod talijanske momčadi nema Koulibalyja, a upitan je nastup Llorentea, Hysaja i Milika, dok Barcelona u Napulj dolazi bez Luisa Suareza, Sergia Roberta, Jordija Albe i Dembelea. Ivan Rakitić bi mogao zaigrati od prve minute za favoriziranu momčad susreta, ali talijanski prkos ne dozvoljava predaju.

- Spremni smo,  bit će teško, ali ponosni smo što možemo igrati protiv momčadi koja je jača od nas i koja je u posljednjih 15 godina jedna od najboljih na svijetu. Moramo ih poštovati, ali i igrati vlastitu igru, poručio je Gennaro Gattuso, koji je preuzeo talijansku momčad nakon Carla Ancelottija.

Jedan će igrač Napolija s posebnim nestrpljenjem čekati susret s Barcelonom. Belgijski napadač Dries Mertens ima priliku dostići Mareka Hamšika na ljestvici najboljih strijelaca u povijesti kluba. Hamšik je vodeći s 121 zabijenim golom, dok je Mertens zabio jedan manje. Treći je Diego Maradona koji je svojedobno od Napolija radio senzaciju u svijetu nogometa sa 115 zabijenih golova.

Ako nemate ulaznice da pogledate Ivana Rakitića u susjedstvu, možete sjesti pred male ekrane i prebaciti na izravan prijenos na programu PlanetSporta 2.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • EchteLiebe 25.02.2020.

    Pitanje je koju utakmicu gledati od ove dvije... Za sutra nema dvojbe

  • Obi-Wan Kenobi 25.02.2020.

    Buffstreams ili Youpits, još da bi plaćao neki A1 paket

  • LuciferMorningstar 25.02.2020.

    Chelsea 1x, Barcelona 2...West Brom 1, ima još tko kakvih parova da želi podjeliti

Komentiraj...
Vidi sve komentare