Obavijesti

Sport

Komentari 10

Evo gdje gledati susret Kove i Bavaraca te Talijana s Raketom

Evo gdje gledati susret Kove i Bavaraca te Talijana s Raketom
3

Od parova osmine finala Lige prvaka na rasporedu su preostale još četiri. U utorak će dobro raspoloženi Kovačić na Perišićev Bayern koji je još uvijek bez našega igrača, dok će Napoli na Rakitićevu Barcu...

VIDEO

U preostale četiri utakmice osmine finala Lige prvaka susrest će se Chelsea i Bayern, te Napoli i Barcelona u utorak, dok srijeda donosi susrete madridskog Reala i Manchester Cityja, te Lyona i Juventusa.

Svi susreti igraju se od 21 sat.

Pokretanje videa...

01:27

Najvažniji međusobni susret Chelsea i Bayerna, dvoboj finala Lige prvaka 2012., dobili su igrači s Otoka boljim izvođenjem jedanaesteraca, a londonski sastav je bio uspješniji i u četvrtfinalu 2005. godine. 

Ipak, u ovome trenutku Bayern izgleda superiornije budući da iz grupne faze nosi sve pobjede uz gol razliku 24-5, drugu najbolju u povijesti natjecanja. Chelsea je pak u posljednjih šest susreta slavio tek tri puta, dva puta remizirao i jednom izgubio.

Kante, Hudson-Odoi, Pulišić i Van Ginkel neće biti na raspolaganju Franku Lampardu, a pod upitnikom je i Loftus-Cheek. Na travnjaku bi ipak od prve minute trebao biti Mateo Kovačić, dok Hansi Flick još uvijek u igru ne može uvesti svoga Hrvata - Ivana Perišića. Uz njega nema niti Sulea, a možda niti Martineza. 

Susret u kojemu se 'bluesi' nadaju popravku ovosezonskih brojki na domaćem travnjaku, pred domaćom publikom i održavanju boljeg međusobnog omjera s Bavarcima, možete pratiti u izravnom prijenosu na PlanetSportu 1.

Talijansko-španjolski sudar između Napolija i Barcelone krenut će u istom trenutku kao i onaj u Londonu. Stadion Sao Paolo dočekuje katalonski sastav, a na pravdu i poštenje će u ovih 90 minuta paziti Hrvatima dobro poznati Felix Brych.

Sudit će Brych 'krnjim' sastavima s obje strane. Kod talijanske momčadi nema Koulibalyja, a upitan je nastup Llorentea, Hysaja i Milika, dok Barcelona u Napulj dolazi bez Luisa Suareza, Sergia Roberta, Jordija Albe i Dembelea. Ivan Rakitić bi mogao zaigrati od prve minute za favoriziranu momčad susreta, ali talijanski prkos ne dozvoljava predaju.

- Spremni smo,  bit će teško, ali ponosni smo što možemo igrati protiv momčadi koja je jača od nas i koja je u posljednjih 15 godina jedna od najboljih na svijetu. Moramo ih poštovati, ali i igrati vlastitu igru, poručio je Gennaro Gattuso, koji je preuzeo talijansku momčad nakon Carla Ancelottija.

Jedan će igrač Napolija s posebnim nestrpljenjem čekati susret s Barcelonom. Belgijski napadač Dries Mertens ima priliku dostići Mareka Hamšika na ljestvici najboljih strijelaca u povijesti kluba. Hamšik je vodeći s 121 zabijenim golom, dok je Mertens zabio jedan manje. Treći je Diego Maradona koji je svojedobno od Napolija radio senzaciju u svijetu nogometa sa 115 zabijenih golova.

Ako nemate ulaznice da pogledate Ivana Rakitića u susjedstvu, možete sjesti pred male ekrane i prebaciti na izravan prijenos na programu PlanetSporta 2.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani