To je to što me zanima!

Evo gdje gledati susret u kojem 'kauboji' trebaju veliku pobjedu

I prije dolaska na Svjetsko prvenstvo deveto mjesto bilo je glavni cilj, ali naravno da smo željeli i još uvijek želimo četvrtfinale. Moramo osigurati kvalifikacije za Olimpijske igre. To je sada prioritet, rekao je golman Šunjić
Vidi originalni članak

Od 18 sati Hrvatska protiv Bahreina igra posljednju utakmicu drugog kruga Svjetskog rukometnog prvenstva u Švedskoj i Poljskoj, a nada za prolaz u četvrtfinale i dalje postoji. U teoriji. 

KALKULACIJE Samo čudo nas vodi dalje: Evo što Hrvatskoj treba za prolaz

- Tko zna, možda u ponedjeljak neće biti naš kraj. A ako bude kraj, neka sve okončamo sa stilom. Taj Bahrein je pravo malo čudo jer imaju sve domaće igrače, osim što im je izbornik stranac - rekao je golman 'kauboja' Mate Šunjić.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatska može u četvrtfinale ako pobijedi Bahrein s jako velikom razlikom. Trenutačno je Hrvatska na +17, dok je Danska na +39, odnosno 22 gola razlike. Hrvatska treba 'napucati' momčad s arapskog poluotoka, a Egipat treba pobijediti Dansku i sve se treba 'pokratiti' da na kraju 'kauboji' imaju bolju gol razliku od skandinavske momčadi.

- I prije dolaska na Svjetsko prvenstvo to deveto mjesto bilo je prvi i glavni cilj, ali naravno da smo željeli i još uvijek želimo četvrtfinale. Moramo pobijediti, osigurati kvalifikacije za Olimpijske igre. To je sada prioritet - zaključio je Šunjić.

Hrvatskoj će deveto, a vjerojatno i deseto mjesto biti dosta za plasman na kvalifikacije za Olimpijske igre, a postoji i mogućnost osvajanja Europskog prvenstva iduće godine za direktan plasman. Bilo kako bilo, idemo utakmicu po utakmicu, a prvo je na redu - Bahrein.

Kao i dosad, sve možete pratiti u programu RTL televizije. Emisija prije susreta počinje u 17 sati i 15 minuta, a utakmica je na rasporedu od 18 sati.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Charlie22 23.01.2023.

    Ovo danas bi bilo veće čudo nego onomad protiv Poljske.

  • PLAVOOKO_1 23.01.2023.

    Od mene uvijek i zauvijek podrška bili prvi ili zadnji!!!!! Dečki super ste. Volimo vas.

  • Goranović 23.01.2023.

    Gdje gledati? U kutiji za cipele! Pa zna se tko prenosi! E, jeste lumeni!

Komentiraj...
Vidi sve komentare