To je to što me zanima!

Evo gdje gledati veliki derbi Hajduka i Dinama na Poljudu

Hajduk je imao tjedan dana za pripremu derbija dok će Bjelica na Poljud poslati nešto šareniji sastav u odnosu na utakmicu s Rosenborgom. Dani Olmo neće igrati sigurno
Vidi originalni članak

Najveći hrvatski derbi je pred vratima - u sklopu 7. kola HNL-a Hajduk na Poljudu dočekuje Dinamo u subotu u 18.30 sati. Razlika između dva vodeća kluba hrvatske nogometne lige je samo jedan bod, a budući da su Dinamo i Rijeka odgodili svoj derbi zbog europskih obaveza, Hajduk će u subotu imati ekskluzivnu priliku preskočiti najvećeg konkurenta u izravnom derbiju.

Damir Burić svjestan je prilike kojom bi Hajduk nakon skoro četiri godine zasjeo na vrh HNL-a i pokušat će iskoristiti Dinamov put u Norvešku, teško izborenu pobjedu protiv Rosenborga u Ligi prvaka i povratak u Hrvatsku.

Hajduk je imao tjedan dana za pripremu derbija dok će Bjelica na Poljud poslati nešto šareniji sastav u odnosu na utakmicu s Rosenborgom. Dinamov strateg nije htio otkriti tko će točno zaigrati, no sa sigurnošću se zna da Poljud u subotu neće gledati Danija Olma.

Prijenos utakmice moći ćete pratiti na Arena Sport 3 od 18.30 sati, a emisija uoči susreta počinje pola sata ranije. Također, moći ćete gledati i emisiju u studiju nakon derbija koja je na rasporedu u 20.30 sati. Arenu Sport ekskluzivno emitiraju samo MAXtv-ove platforme, a Arena Sport 3 dostupna je u proširenom Max Sport Plus paketu ili Max Arena paketu.

Idi na 24sata

Komentari 150

  • grabagraba 31.08.2019.

    Sramota! Max tv?

  • 31.08.2019.

    ....besplatno...racunalo.com...

  • matura 31.08.2019.

    Kruha i igara...

Komentiraj...
Vidi sve komentare