To je to što me zanima!

Juniori Hajduka po polufinale Lige prvaka! Evo gdje gledati

'Bili tići' od 18.30 sati igraju protiv juniora Borussije Dortmund za polufinale Lige prvaka mladih. Podsjetimo, Hajduk je već izbacio Šahtar i Manchester City, a utakmica se igra na Signal Iguna Parku
Vidi originalni članak

Veliki je test ispred Hajdukovih juniora. U srijedu u 18.30 sati istrčat će na kolosalnom Westfalenu, ili, službenije rečeno, Signal Iduna Parku. 

Radi se o najvećem stadionu u Njemačkoj, a dom je Borussiji Dortmund. Da, Westfalen je veći čak i od Allianz Arene, a ukupno broji 80.500 mjesta. Na tom će stadionu juniori Hajduka igrati za polufinale Lige prvaka mladih.

LIGA PRVAKA MLADIH Hajduk ipak bez Pukštasa na Borussiju: Tehnički nisu jaki...

- Gledali smo ih u desetak utakmica, izanalizirali sve što smo mogli, oni su protiv Cityja igrali dobro, taktički su prilagodljivi, prvaci su Njemačke, u prošlom su kolu protiv Bayera osigurali prvo mjesto u regiji i idu u završnicu. Mijenjali su puno sustava i načina igre, imaju dobrih individualaca, možda ne na razini kao City, ali su jako motorični, snažni, znaju što žele i čeka nas veliki izazov. Mi ćemo prezentirati igračima njihovu igru, ali ćemo gledati sebe. Izuzetno vjerujemo u naše igrače, zaliha rezultata i prezentacija daju nam uporište, moramo odgovoriti na njihov tempo i intenzitet, imat ćemo jasan plan kako i što - najavio je utakmicu pomoćni trener juniora, Zvonimir Milić

Popis Hajdukovih juniora

Trener Budimir poveo je na put sljedeća 24 igrača koji putuju u Dortmund: 

ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA 'Bili tići' najavili veliki susret: Nadamo se da ćemo se veseliti zajedno s mnoštvom navijača

Krešimir Nazor, Jere Vrcić, Marko Capan, Šimun Hrgović, Marin Ćalušić, Ivan Bosančić, Niko Pavić, Tomislav Arković, Mateo Jurić-Petrašilo, Boško Jemo, Niko Đolonga, Mate Antunović, Duje Reić, Ante Kavelj, Niko Sigur, Noa Skoko, Domagoj Begonja, Frane Bobanović, Nino Duić, Marin Carev, Roko Brajković, Borna Buljan, Davyd Fesyuk, Mark Hrvojevic.

Gdje gledati juniore Hajduka i Dortmunda?

Juniori Hajduka su na putu do četvrtfinala eliminirali Šahtar i Manchester City, a četvrtfinale protiv Dortmunda imat će samo jednu utakmicu koju možete gledati na kanalu Arenasport 1 ili Hajduk Digital TV-u.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • 15.03.2023.

    Ajmoooooooooooooo

  • pile2244 15.03.2023.

    Sretno Hajduče volimo te💪

  • Princ vilenjaka 15.03.2023.

    Igrati na Westfallenu ovim dečkima bit će doživljaj i utakmica za pamćenje. Uživajte u nogometu i pokažite bogatim švabama srce hajdučko!

Komentiraj...
Vidi sve komentare