To je to što me zanima!

Evo gdje možete gledati okršaj Dinama i Rijeke u finalu Kupa

Finale Nogometnog kupa Hrvatske između Dinama i Rijeke počinje od 18 sati na Aldo Drosini, stadionu Istre 1961. Utakmicu će prenositi čak dvije televizije. HRT na svom drugom programu te HNTV
Vidi originalni članak

Srijeda je rezervirana za veliko finale Hrvatskog nogometnog kupa između Dinama i Rijeke u Puli na Aldo Drosini od 18 sati. Borba za Rabuzinovo sunce bit će dostupna na čak dvije televizije.

Na HRT 2 program počinje od 17:30 emisijom uoči utakmice, zatim slijedi utakmica pa odjavna emisija. Javna televizija prenosila je i polufinalne utakmice Rijeke i Intera te Dinama i Osijeka. Utakmica će biti dostupna i na HRTi platformi.

Utakmica će biti dostupna i na HNTV-u, a tamo program počinje od 17:15 uvodnom emisijom uoči utakmice. Zatim slijedi utakmica, a od 20 sati i odjavna emisija s reakcijama i izjavama glavnih aktera. HNTV je prenosio ovogodišnje kup-natjecanje od samih početaka pa sve do finala.

Također, HNTV je preko OZ-a osigurao i prijenos preko interneta. Na spomenutoj HNTV platformi utakmicu možete gledati uz registraciju mailom ili prijavu preko Facebooka.

Glavna platforma preko koje HNTV emitira program je MAXtv, ali to nije ekskluzivni dogovor, nego je signal ponuđen i dostupan inim kabelskim operaterima u Hrvatskoj i izvan RH. Putem MAXtv-a HNTV je dostupan u svim paketima, od osnovnog S paketa do L paketa.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • branimir220250 22.05.2019.

    Ja sam stavio dvijestokunića na dinamo i guštam se na tekmu očekujući uz koeficijent 1,75 isplatu 318,25 kunića pa na pivicu i čevape🤪❌

  • 22.05.2019.

    Hajdukovci, jeste spremni za brojanje gledatelja i kmečanje??

  • 22.05.2019.

    Il svi il nitko. Takvi su prijenosi tekmi u RH.

Komentiraj...
Vidi sve komentare