To je to što me zanima!

Evo gdje možete uživo gledati utakmicu 'vatrenih' i Rumunja

Prvi put nakon 15 godina hrvatska nogometna reprezentacija nastupa na Euru U-21, a debitirat će utakmicom protiv Rumunjske u San Marinu ovaj utorak. Početak je zakazan za 18:30
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija ovaj će utorak prvi put nakon 15 godina zaigrati na Europskom prvenstvu za igrače do 21 godine koje se održava u Italiji i San Marinu.

Protivnik u prvom kolu faze po skupinama reprezentacija je Rumunjske, igra se na stadionu u Seravalleu u San Marinu, a početak utakmice zakazan je za 18:30.

Prava televizijskog prijenosa za područje Republike Hrvatske ima Hrvatska radiotelevizija koja je najavila kako će na drugom programu HTV-a i platformi HRTi za računala, mobitele i tablete (besplatna unutar RH) prenositi sve utakmice Hrvatske i još nekoliko utakmica iz naše skupine. Uvodna emisija uoči utakmice protiv Rumunjske počinje u 18 sati na kanalu HTV 2.

U programu HRT-a su, osim naših, i utakmica Engleska - Rumunjska (petak, 18:30), ali ne i derbi skupine Engleska - Francuska (utorak, 21 sat). Osim toga, HRT će, neovisno o ishodu utakmica Hrvatske, prenositi i oba polufinala (27. lipnja) i finalnu utakmicu 30. lipnja od 20:45 u Udinama.

Satelit i Uefa besplatno nude sve

Ipak, gledateljima u Hrvatskoj u televizijskom su prijenosu dostupne sve utakmice Europskog prvenstva, pa tako i one koje ne prenosi javna televizija.

Prvenstvo, naime, prenosi i njemačka televizija Sport1 koju se u Hrvatskoj može gledati preko satelita u SD-u (Astra 1M, 19.2°E) i kod nekih IPTV i kablovskih operatera bez naknade. Kod nekih se nalazi u dodatnom paketu uz naplatu. 

Na kanalu Sport1 mogu se pratiti sve utakmice Europskog prvenstva osim onih njemačke reprezentacije, koje prenose tamošnje javne televizije ARD i ZDF. I njih se može bez naknade gledati putem satelita (i to u HD-u) te u ponudi nekih IPTV i kablovskih operatera.

Utakmice se bez naknade mogu gledati i na računalima, mobitelima i tabletima. One koje prenosi HRT bit će na njihovoj platformi HRTi, dok su sve ostale na novoj stranici Uefine televizije.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • rudi94zg 18.06.2019.

    Majko mila koji cirkus u prve tri minute svi nesto petljaju i zabijaju se jedan u drugog, pa ne mozes proci kroz igraca

  • Nik Dubrovnik 18.06.2019.

    hvala hrt-u na prijenosu

  • 18.06.2019.

    Zasto sad ne pljujete arenu sport ili sport klub da ne prenose??

Komentiraj...
Vidi sve komentare