To je to što me zanima!

Evo kad Hajduk igra zaostalu utakmicu protiv Osijeka i kad se susreće s Omladincem u Kupu

Hajduk i NK Omladinac već su se jednom sastali u okviru Hrvatskog nogometnog kupa. Bilo je to 14. studenog 2004. godine u Gornjoj Vrbi, a Splićani su tada pobijedili rezultatom 8-0
Vidi originalni članak

Susret 3. kola HNL-a između Osijeka i Hajduka odgođen je na zahtjev 'bijelo-plavih' zbog europskih obveza, a klubovi su se sada usuglasili oko termina naknadnog odigravanja utakmice.

POGLEDAJTE SAŽETAK: Hajduk - Istra (1-0)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Naime, susret na Opus Areni igrat će se u srijedu, 8. studenog s početkom u 17 sati, a nogometaši Hajduka također su saznali kada kreću u obranu 'Rabuzinova sunca'. 

Bijeli u okviru 1/16 finala Hrvatskog nogometnog kupa gostuju kod Omladinca iz Gornje Vrbe, a dogovorom klubova utakmica će se igrati u srijedu, 13. rujna, a lopta s centra stadiona 'Stanko-Vlainić-Dida" u Slavonskom Brodu kreće u 16 sati.

PRIOPĆENJE KLUBA Osijek odbrusio Mariću: Tražiš alibije i opravdanja za sramotne odluke. Kustić mora reagirati! JE LI BILO ZALEĐE? Hajduk se oglasio o spornoj situaciji uoči gola Istre...

Hajduk i NK Omladinac već su se jednom sastali u okviru Hrvatskog nogometnog kupa. Bilo je to 14. studenog 2004. godine u Gornjoj Vrbi, a Splićani su tada pobijedili rezultatom 8-0.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Baloteli 05.09.2023.

    Kad ce dinako svoje zaostale utakmice odigrati hahahah Bice kad pokupuje pola mocadi od Lokomotive i istre

  • baba strumpf 05.09.2023.

    Sad su to dva bratska kluba

  • dinamo u srcu123 04.09.2023.

    Nisu trebali ni odgadat

Komentiraj...
Vidi sve komentare