To je to što me zanima!

Evo kada će se naše brončane rukometašice vratiti u Hrvatsku

Rezervirali su im karte za let kući 9. prosinca, čak i hotelski smještaj do istog datuma. Ali, ne, Hrvatice su odlučile ostati u Danskoj i ispisati povijest. U domovinu će u ponedjeljak
Vidi originalni članak

S broncom oko vrata, s povijesnim rezultatom, s osmijesima od uha do uha... Takve će se hrvatske rukometašice u ponedjeljak vratiti u Hrvatsku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Da, po mnogima su već trebale prije deset dana biti kod kuće, mnoge i u svojim klubovima, s još jednim rezultatom koji nije vrijedan spomena. Rezervirali su im karte za let kući 9. prosinca, čak i hotelski smještaj do istog datuma. Ali, ne, Hrvatice su odlučile ostati u Danskoj i ispisati povijest.

Nedjeljna večer bit će rezervirana za slavlje, a ponedjeljak za povratak kući. U Zagrebu se u zračnoj luci očekuju oko 13 sati. Dočeka, s obzirom na epidemiološku situaciju, neće biti.

- Rukomet je i najtrofejniji i najmnogoljudniji hrvatski sport. Nešto što u Hrvatskoj jako dobro znaju, ali su to sada pratili od siječnja do siječnja zbog muške reprezentacije. Nadam se da će sada pratiti i zbog nas - rekao je emotivni izbornik Nenad Šoštarić, tvorac ovog čuda.

- Što reći? Top, top, top. Sve možete, ali ne možete nas dobiti prije nego što ste odigrali s nama. Pozdravljam sve Dance koji su prognozirali pobjedu. Može biti 100 posto za vas, ali to ne znači ništa - rekla je naša Ćamila Mičijević koju Dankinje nisu onesposobile ni udarcem laktom u oko.

- Hvala svima koji su rekli da ne moramo pobijediti, za vas smo i pobijedili - dodala je.

Dodatan razlog za slavlje ima i Ana Debelić koja je proglašena je najboljom pivotkinjom Eura.

- Već sam curama rekla da se zahvaljujem svima jer je pozicija pivota nezahvalna. Hvala svim curama koje su mi dodavale i omogućile to.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • TAKE IT BACK 21.12.2020.

    Ajde sada domoljubi iskažite svoju domoljubnost i poštovanje prema tim curama i organizirajte barem desti dio onog dočeka nogometaša! Naravno da nećete ni prstom mrdnuti jer to vam je ispod časti, a i cure ne slave uz Perkovića.

  • Dr.Gonzolez 21.12.2020.

    Sva cast, docekat ce vas 20tak ljudi 😄

  • Plavi897 20.12.2020.

    Doček pred 100.000 ljudi!!! Cure su ispisale povijest!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare