To je to što me zanima!

Evo kako je Stipe izgledao dok je bio mali! Djed je bio boksač

Obožavam Hrvatsku. Nevjerojatno je to što sam Hrvat. Mi smo ratnici. Hrvati su radišni i čvrsti, ne možeš se s njima zafrkavati, rekao je jednom prilikom UFC-ev prvak Stipe Miočić
Vidi originalni članak

Stipin pokojni djed Šime Miočić rodio se u Rtini kraj Zadra, a u Ameriku je otišao početkom sedamdesetih godina. Imao je sina Bojana koji je odrastao u Rtini, da bi i on otišao put SAD-a.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tamo je upoznao Hrvaticu iz okolice Karlovca i oženio se njome. Dobili su sina Stipu, danas prvaka UFC-a. Bojan se kasnije rastavio od žene i vratio u Europu.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJU: Maleni Stipe Miočić

Miočić je 2014. godine prvi put posjetio Hrvatsku. 

- Drago mi je što sam tu, u domovini svoje obitelji. Zahvalan sam na ovoj divnoj domovini i na tome što sam porijeklom Hrvat. Ljudi, super ste! Hvala vam na potpori - rekao je tada Stipe, kojem su borilački sportovi u genima.

Njegov djed bio je boksač stoga otuda ljubav prema borilačkim sportovima. U srednjoj školi bavio se hrvanjem, a hrvao je na NCAA. Bolji poznavatelji znaju da nema Amerikanca-hrvača u UFC-u, a da nije hrvao u NCAA-u. Tamo su najbolji od najboljih.

Uvijek je s ponosom isticao svoje hrvatske korijene. Na kraju krajeva, dok UFC još nije bio pod sponzorskim ugovorom s Reebokom, Stipe je na hlačicama imao 'kockice' kao i Mirko.

- Obožavam Hrvatsku. Nevjerojatno je to što sam Hrvat. Mi smo ratnici. Hrvati su radišni i čvrsti, ne možeš se s njima zafrkavati - rekao je pa prokomentirao i ono kada su ga u Americi zvali "Steve" ili "Majosik".

-  Kakav “Steve”? Ja sam Stipe.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Angelina Jolie 21.01.2018.

    Zavist, jedan od 10 smrtnih grijeha. Zašto zaviditi na tome što je Stipe Miočić hrvat i to voli istaknut!? Kome to smetati treba, može, mora?! Oni koji govore da nije hrvat neka odu pogledati Stipinu tetovažu šahovnice 😝 🇭🇷

  • nijetebriga 21.01.2018.

    Bas je slatkic.. skoro pa nista se izgledom nije promjenio osim sto je danas velik-mora brijati, i trostruki prvak..

  • kliko 21.01.2018.

    "Stipe u zemlji cuda"!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare