To je to što me zanima!

Evo pojačanja: Bivši zvezdaš potpisuje za Cedevita Olimpiju

Sa Srbijom je osvojio srebro na SP-u 2014. i na Olimpijskim igrama u Riju, igrao je za Crvenu zvezdu i bio njen kapetan te jako dobro poznaje zakonitosti ABA lige
Vidi originalni članak

Nakon Martina Krampelja te Saše Zagorca i Mirka Mulalića Cedevita Olimpija pred jačanjem je svog rostera dosad najpoznatijim imenom. Ne računajući Edu Murića koji je samo preselio iz Zagreba u Ljubljanu, kao i Filip Krušlin i Andrija Stipanović.

Riječ je o Marku Simonoviću (30), još jednom koji jako dobro poznaje zakonitosti ABA lige, nekadašnjem igraču Crvene zvezde (i kapetanu) i srpskom reprezentativcu, koji se rastao od Zenita te bi mu nova privremena adresa trebala biti slovenska prijestolnica, piše Basketballsphere.

Stiže i Blažič

Simonović, koji može pokriti obje krilne pozicije, prehodno je igrao i u Francuskoj (Pau-Orthez), Njemačkoj (Alba Berlin), Belgiji (Oostende), Budućnosti... Sa Srbijom je osvojio srebro na SP-u 2014. i na Olimpijskim igrama u Riju. Za Kinu, ima paklenu konkurenciju za izboriti se.

Na putu ka Stožicama, pak, jest i Jaka Blažič...

Idi na 24sata

Komentari 1

  • aavent 18.07.2019.

    Ja cu saigurno biti za Cedevita Olimpiju u ABA ligi prije nego za bilo koji ostali klub a da nije nas i zelim im sve najbolje, ali nema smisla vise pisati o njima posto oni nisu vise hrvatski klub

Komentiraj...
Vidi sve komentare