To je to što me zanima!

Evo što je Dalić donio: Njegovi Vatreni zaista imaju glavu i rep

Kako je to izgledalo u Rusiji najbolje se može vidjeti kroz posebnu video analizu švedskog trenera i analitičara koji je na Twitteru objasnio kako se Hrvatska kretala na Svjetskom prvenstvu
Vidi originalni članak

Jedno od najvećih postignuća Zlatka Dalića je to da je naveo čitav svijet da se zaljubi u Hrvatsku. U veselu, borbenu Hrvatsku koja na terenu zna točno što želi i djeluje skladno i disciplinirano.

Kako je to izgledalo u Rusiji najbolje se može vidjeti kroz posebnu video analizu švedskog trenera i analitičara koji je na Twitteru objasnio kako se Hrvatska kretala na Svjetskom prvenstvu u Rusiji u utakmici protiv Danske, u trenucima kada je protivnik imao loptu u nogama.

Najveća karakteristika Dalićeve Hrvatske je presing u trenucima kada izgube loptu, a sve je predvodio Mandžukić koji je za sobom u rombu vukao trojicu središnjih veznjaka - RakitićaBrozovića Modrića.

Krilni napadači Perišić Rebić su pomagali Vrsaljku Striniću na bokovima, a Lovren i Vida su osiguravali posljednju liniju u slučaju da lopta ipak uspije probiti romb na sredini terena.

Idi na 24sata

Komentari 100

  • BDC 09.09.2018.

    4 1 4 1 formacija.Ma nema sta izmislio je novi nogomet.Spanjolska ispala u 1/8 finalu, Nijemci u grupi.Ali oni su Top opet.Hrvatska daj boze da se plasira na EP.Nemoze to balkansla glava to ponoviti.Vec su zaboravili sta su napravili na SP i znog cega su igrali tako.Dalic je pametan , pa vec u naprijed izjavio da slaze ekipu za proljece za kvalifikacije.Znaci ako budu poslednji (to ce i biti) u grupi nece biti vazno jer on je to izjavio da nisu jos u formi.Daj boze da grijesim,Vidi svice kako razmontira Island.A Hrvate oni protisnu u sesnesterac,Smjesno.

  • chicano 08.09.2018.

    mene samo strah da ne ode jer smo losi i skloni radu iza leđa.da takvi smo mi hrvati

  • mito_i_korupcija 08.09.2018.

    Sukus cijele price je da nema Mamica

Komentiraj...
Vidi sve komentare