To je to što me zanima!

Maksimirski teren je savršen, u Vinkovcima ga čiste - Ultrasi...

I dok će gledatelji nedjeljne utakmice između Dinama i Slaven Belupa možda imati problema sa snijegom na tribinama, nogometaši će svakako imati odlične uvjete. Travnjak se zeleni...
Vidi originalni članak

Dan uoči utakmice između Dinama i Slaven Belupa (nedjelja, 15 sati) Zagreb se probudio s novim snježnim pokrivačem. Kao da ga dosad već nije bilo dovoljno. Slična je situacija, uostalom, u cijeloj kontinentalnoj Hrvatskoj.

Problemi sa snijegom uzrokovali su brojne odgode prošlog (četiri) i ovog kola (jedna), ali ogled između "modrih" i "farmaceuta" nije u opasnosti jer maksimirski stadion jedini u Hrvatskoj ima grijani travnjak.

Pogledajte kako to izgleda iz objektiva Pixsellova fotografa.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

S druge strane, Cibalia je u subotu imala akciju čišćenja snijega travnjaka Gradskog stadiona u Vinkovcima za već odgođenu predstojeću domaću utakmicu protiv Rudeša (utorak, 15 sati).

Odazvali su se Ultrasi, djelatnici i juniori. Vjerujemo da će od sljedeće sezone i oni, kao i ostali prvoligaši, imati puno bolju situaciju s terenom, nakon što HNS tijekom ljetne stanke provede rekonstrukciju travnjaka.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Matek podravec u Irskoj 03.03.2018.

    Pa nitko nije lud da po ovom vremenu ljudi dolaze na ruglo i na hladnocu ako mogu u toplom mirno piti jesti kartati i gledati,ako im se da.

  • golijesnica 03.03.2018.

    Svako svoju stolicu očisti i riješena situacija

  • LovroVidović 03.03.2018.

    Letit ce sutra grude sa sjevera😃

Komentiraj...
Vidi sve komentare