To je to što me zanima!

Evo gdje možete kupiti sako Roberta Jarnija i koliko košta

To je Gianfranco Ferre. Kupio sam ga prije par godina u Italiji, u Torinu. Ukusi su različiti, izgleda pomalo 'mornarski', ispričao je za Jutarnji list bivši hrvatski reprezentativac Robert Jarni o svom sakou
Vidi originalni članak

Sako Roberta Jarnija (52) bila je glavna tema Hrvata uz jutarnju kavicu. Bivši hrvatski reprezentativac u srijedu je gostovao u studijskoj emisiji Nove TV te komentirao igru "vatrenih" protiv Rusije, a pažnju je plijenio njegov bijeli sako s plavim prugama. 

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatska remizirala s Rusijom (0-0)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Voditelj Milan Stjelja čitao je pitanja gledatelja, a jedan je pitao gdje je Jarni kupio taj sako. Jarniju nije bilo do šale, samo je procijedio kako će to ostati tajna. Ipak, dan kasnije o svemu je rekao nešto više za Jutarnji.

- O ukusima se ne raspravlja, pa ne bih previše ni ja o tome govorio. Ali vrlo rado ću reći o kojoj se marki radi. To je Gianfranco Ferre. Kupio sam ga prije par godina u Italiji, u Torinu. Ukusi su različiti. Svatko odjeću gleda svojim očima i interpretira to kako hoće, pa nisam ni ja u tome iznimka - nasmijao se Jarni i ustvrdio da sako izgleda malo "mornarski" te da ga je iznenadio toliki interes javnosti.

Inače, trenutačno se spomenuti sako može naći po cijeni od 161 dolara uz troškove dostave od 25 dolara, što je oko 1200 kuna. Možete ga kupiti ovdje.

Padali su tu komentari i kako Jarni izgleda poput Bubimira, lika Srećka Šojića iz filma "Tesna koža", glavne postave filma "Tko je ovdje lud?" ili, pak, kanadskog sportskog novinara osebujnog modnog izričaja Dona Cherryja. Nije se Jarni na sve ni najmanje uvrijedio.

POGLEDAJTE CROATU UOČI BORBE S VASOM U SERIJALU MOJA PRIČA:

Idi na 24sata

Komentari 96

  • sasa66 04.09.2021.

    Iskreno... užas. Ali ok

  • _automan_ 03.09.2021.

    Meni je Jarni bio tu večer najjači u tom sakou...daleko ispred nogometaša,Dalića i komentatora...jadva sam čekao poluvrijeme...ko mu je zavidan neka pati...šta se tiče komentiranja nogometa,daleko ispred ostalih gostiju u studiju...

  • HanzeDent 03.09.2021.

    Meni ovo više sliči na ĐanFranko Sere.

Komentiraj...
Vidi sve komentare