To je to što me zanima!

Mandži poljupci i velike ovacije: Neuništivi borac stigne baš sve

Mandžukić je 'ukrao' posao ponajboljem golmanu svih vremena, svom kapetanu Gigiju Buffonu. Dvaput u nizu blokirao je udarce gostiju, prsima i glavom. Naravno, kasnije je stigao i zabiti gol
Vidi originalni članak

Danas je nogometni dan Luke Modrića. Naš je kapetan izdominirao na Camp Nou gdje su ga svi mediji i nogometni fanovi ocijenili najboljim igračem najjače nogometne utakmice na svijetu.

Međutim, još jedan Vatreni ima uspješnu večer. Juventus Marija Mandžukića večeras je imao imperativ pobjede protiv sjajne Atalante koja je u prethodnih devet kola u Serie A imala osam pobjeda i remi.

No, u Torinu su imali veliki zaostatak poslije samo 20 minuta igre. Zabijali su Alex Sandro u 15. te Rugani u 19. minuti, a onda je uslijedio manji pritisak kluba iz Bergama.

Tada se ukazao Mario Mandžukić, čovjek koji je 'ukrao' posao ponajboljem golmanu svih vremena, svom kapetanu Gigiju Buffonu. Dvaput u nizu blokirao je udarce gostiju, prvo prsima, zatim i glavom.

Navijači su oduševljeni njegovom požrtvovnošću, a i sam Mandžo je u sjajnoj formi - Juveovi fanovi su ga proglasili najboljim igračem Juvea za mjesec studeni.

VIDEO

U 65. minuti zabio je i gol za 3-0 poslije kornera, dok je teren napustio u 75. minuti poslije lakše ozljede. Zaradio je i velike ovacije tribina, dok je utakmica završena pobjedom 3-1 za aktualnog prvaka.

Stigao je čak zaraditi i poljubac od suigrača Stephana Lichsteinera.

Što više čovjek da traži od Super Marija?

Idi na 24sata

Komentari 56

  • acivij 04.12.2016.

    "eh da oce proradit u reprezentaciji ... a za repku molim Boga da ga ne stavi u prvih 11 ... svugdje super osim u repki." ............................................................................................................................................................................................................... Koliko je to do njega? ............................................................................................................................................................................................................... Nema utakmice u kojoj se on ne troši maksimalno i ne igra za ekipu, međutim, ako tijekom cijele utakmice dobije jednu ili dvije upotrebljive lopte ne može ni on ništa napraviti. ............ Možda bi treneri trebali nešto mijenjati? ......... Zabijao je u Bayernu kao na traci, sve dok Pep nije uveo "unošenje lopte u gol". Zabijao je u Atleticu na skoro svakoj utakmici, sve dok Simeone nije taktiku posložio prema Torresu kojeg su friško kupili i koji je morao igrati. Koristi od toga nije imao nitko. U Juventusu nije nikada toliko zabijao, jer se taktika radila prema drugim igračima, ali je on uvijek davao 100% i usput je dao nekoliko važnih golova. Trener i publika su prepoznali njegov doprinos timu i zbog toga je konstantno i igrao. ......................................... Možda bi trener repke trebao slagati sistem igre prema igračima koje ima, pa bi i Mandžo davao više (ne samo on).

  • Diego Simeone 04.12.2016.

    gospodin mm svaka cast,samo jakooo!!!!

  • FigliDi Luppi 04.12.2016.

    Je..li vas Mandzukic i Juve ,bit ce zanimljivo citati sto cete imati za reci kada ga ne bude nigdje u sljedecim utakmicama ? Hocete li i onda sliniti po raznoraznim stranicama i portalima? Ritorna a Mirafiori a stringere i bulloni, bastardo juventino, na vita da cretino! Zebrini Zingari Juve Merda Gialla come er Sole Rosa come er cuore mio Grande Magica

Komentiraj...
Vidi sve komentare