To je to što me zanima!

Evra i Pogba uzeli mikrofon u prijenosu uživo i počeli show

Dvojac bivših igrača Manchester Uniteda, Paul Pogba i Patrice Evra, nakon pobjede protiv Njemačke uzeli su mikrofon novinaru i počeli jedan drugoga intervjuirati
Vidi originalni članak

Francuskoj sreći nema kraja. Pobijedili su Njemačku prvi put nakon 1958. godine i plasirali se u finale Europskog prvenstva i to na svom terenu. Bolje ne može, a koliko ih je ova pobjeda oduševila govore i scene neposredno nakon posljednjeg sučeva zvižduka.

Paul Pogba i Patrice Evra dajući intervju za švicarsku televiziju RSI uzeli su mikrofon novinaru i sami odlučili odraditi javljanje uživo. Najprije je Pogba intervjuirao Evru, a onda je ulogu domaćina preuzeo iskusniji kolega.

- Paul, nakon ovakve pobjede, protiv Njemačke, svjetskog prvaka, koji je izbacio našu Italiju, zbog čega smo bili tužni... Tražili su nas naši klupski suigrači da pobijedimo Njemačku, i to smo učinili - rekao je Evra i dao riječ Pogbi:

- Želim reći da smo osjećali energiju cijele Italije i svih koji su nam nakon njihova poraza rekli 'Hajde, pobijedite ih!' Bili smo dobri, ali nije gotovo, lijepo je pobijediti Njemačku, ali nije gotovo, moramo dobiti i Portugal.

Imao je Paul i poruku za trenera Juventusa Allegrija:

- Sorry, mister, ali doći ću tjedan dana kasnije na okupljanje nego što se očekivalo, to mi je bio jedan od najvećih motiva danas.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • joca jakarta 08.07.2016.

    haha koji kraljevi

  • komentator__Luka 08.07.2016.

    najgluplji euro ikad

  • globus 08.07.2016.

    Ispravnije bi bilo napisati dvojac Juventusa, valjda novinaru nije palo na pamet da je i Evra u Juveu. Upravo njih dvojica su već jednom napravili međusobni intervju prije mjesec dana, za Juventus TV. Zna se čime će se baviti u budućnosti, grade si karijere. Francuska sretno i spretno do pobjede, kao i općenito na cijelom turniru izuzev Islanda

Komentiraj...
Vidi sve komentare