To je to što me zanima!

Evra: Irci bi ponovo igrali? Može! Na Playstationu...

Francuski branič ne žali previše Irce, koji su ispali sa Svjetskoga prvenstva zato što je Thierry Henry igrao rukom. Patrice Evra se čak stigne i rugati...
Vidi originalni članak

Ispričavam se cijeloj Irskoj, žao mi je zbog svega, rekao je Thierry Henry, utučen zbog hajke koju je cijeli svijet pokrenuo protiv njega zbog prevare protiv Irske u repasažu za Južnu Afriku. Istovremeno cijela Irska tuguje i bijesni u isto vrijeme, a sudac koji je previdio njegovo igranje rukom najavljuje kraj sudačke karijere. Puno je onih koji predlažu novu utakmicu, sve kako bi se ispravila nepravda nanesena nesretnim Ircima.
- Tko je pogriješio? Sudac! I sada mi je najsmiješnije što ponavljanje utakmice traže političari. Pa ti ljudi ne znaju ni je li lopta okrugla ili ovalna - rekao je lijevi bek Manchester Uniteda i Francuske Patrice Evra i dodao:
- Siguran sam da bi ti koji predlažu ponavljanje utakmice prvi došli u Južnu Afriku na tuđi račun i tamo ispijali šampanjac.
Evra se i u najavi utakmice 'istaknuo' izjavom da "više ni Sprite ne želi piti jer je zelene boje, kao i irski dresovi". Nije se zaustavio ni nakon utakmice, otišao je zapravo i korak dalje.
- Želite novu utakmicu? Može, naravno, kad god hoćete. Na mom Playstationu - rekao je Evra i dodatno razljutio ionako bijesne Irce.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • sb-ustanik 25.11.2009.

    Vidi vidi roba sto se ohrabrio,nakon dzungle dosao u civilizaciju naucio malo jezika i sad on majmun se nasao nekome izrugivati a bolna je istina da ga bijelci nisu izvukli i pecine i skinuli ga sa drveta nebi ni znao sta je playstation nego bi kao i ostali pripadnici njegovog plemena dozivao kisu i cudio se vatri,hehehehehe,govno jedno sugavo.

  • boyfromkc 25.11.2009.

    hahahaa huhuhuhuhu

  • rođin rođo1 24.11.2009.

    nećemo ni mi više mazat cipele crnom kramom.............

Komentiraj...
Vidi sve komentare