To je to što me zanima!

Evra ne želi piti Sprite jer je boca zelena poput Irske

Francuski reprezentativac posljednjih dana pati od žestoke 'zelenofobije'. Za SP će se Francuzi boriti s Ircima, a Evra je doista žestoko nabrijan
Vidi originalni članak

Francuska u subotu i srijedu igra dodatne kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo protiv Republike Irske i u ozbiljnoj je opasnosti da doživi hrvatsku sudbinu. Ali beku Manchester Uniteda Patriceu Evri manje je bitno što Irci imaju vrlo dobru momčad, puno ga više muči boja irskih dresova.
- Imam osjećaj da posljednjih dana određeni ljudi namjerno nose odjeću zelene boje. Možda mi se čini, ali imam dojam da je tako - rekao je Evra. A zelenu boju ne može smisliti. Ništa zeleno mu jednostavno - ne igra.
- Nekidan sam otvorio bocu Spritea, dobro je pogledao i shvatio da odmah moram pronaći neko drugo piće. Kad vidim bilo što zeleno, istoga trenutka pomislim na Republiku Irsku - ispričao je francuski reprezentativac. Pod velikim je presingom uoči repasaža, silno želi otići s Francuskom u Južnu Afriku. I to ne samo zbog užitka koji donosi nastup na SP-u, već i zbog duševnog mira. Suigrači u klubu dobro se zabavljaju na račun mogućnosti da Francuzi ostanu kod kuće.
- Da, u zadnje vrijeme su me malo uzeli 'na zub', a ovih dana postaje sve gore. Darren Fletcher, koji se sa Škotskom nije plasirao, već me pitao hoću li ići s njim na ljetovanje - kaže Evra. Ali ne ljuti se Francuz, daleko od toga. Uostalom, sve to skupa je samo - uzvrat.
- Normalno je da me zezaju, jednako kao što sam ja uoči Eura zezao Engleze s kojima igram. Pitao sam ih žele li da im kupim daljinski upravljač, da mogu mijenjati programe na televiziji dok gledaju Euro - rekao je Patrice Evra.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • boixos os 13.11.2009.

    on je car..to je motivacija mada malo banalno al bar nije na cajkama nego je 200% u utakmici

  • razumni...not 13.11.2009.

    ko da sprite zeli da ga ti pijes

  • _lackovic_ 12.11.2009.

    zanimljivo kako se jedan senegalac ko što je evra nabrijava više od samih francuza

Komentiraj...
Vidi sve komentare