To je to što me zanima!

Ex- Fenomen: Ronaldo je na oporavku u 'fast-foodu'

Prema tvrdnjama lječnika Ronaldo je vrlo blizu potpunom oporavku od operacije koljena, no želi li ponovno na travnjak trebat će mu i dijeta
Vidi originalni članak

Jedan od najboljih napadača ikad, uskoro 32-godišnji Ronaldo, vratio se u Brazil te u kampu Flamenga prolazi zadnju fazu oporavka od operacije koljena kojoj je bio podvrgnut u veljači. Iako se još ne zna kad će Ronaldo biti potpuno spreman, njegov menadžer tvrdi da će to biti uskoro. No nakon što se koljeno oporavi, Ronaldo će se morati posvetiti drugoj rehabilitaciji - onoj od viška kilograma. Po dolasku u kamp Gavea, pokazalo se da je posljednjih dana "nabacio" još nekoliko kilograma, a brazilski tisak piše da je večer prije pristupanju Flamengu bio u poznatom "fast foodu". Prema izjavama jednog prijatelja jeo je hamburger (360 kalorija), prženi luk (160 kalorija) i svinjske kotlete u ljutom umaku (480 kalorija), a sve je zalio velikim pivom. Ranije ljetos britanski "paparazzi" uhvatili su ga u Španjolskoj kako na svojoj jahti puši i pije alkohol. Sudeći po načinu na koji se "priprema", Ronaldo će teško ponovno biti u natjecateljskoj formi, no njegov lječnik Runco misli drukčije:
- S kliničkog stajališta sve teče prema planu. Sad ćemo započeti fizičku pripremu, a to uključuje brigu o mišićima i onu nutricionističku. Podrazumijeva se da će i način prehrane biti kontroliran.
Vrati li se u formu Ronaldo će karijeru završiti u Flamengu, iako je za njegov dolazak zainteresiran i Manchester City. No opcija igranja u Premiershipu svakim danom sve je manje izvjesna.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • user_18412 05.09.2008.

    a je daaa, bas je toliko debel da je zato povrijeden... za vrhunski sport ima visak kilograma, ali da je opasno po zdravlje bas i nije.. ja bi na njegovom mjestu nastavio zderati ko lud :)

  • Bepo1606 04.09.2008.

    Ma ne može stajati od debljine a ne od povreda.Sve operacije su mu bile uspješne ali kobasice i djevojke s kobasicama su problem.

  • romanista 04.09.2008.

    gotova je karijera s el fenomenom.nece mu koljeno vise moci od svih povreda i operacija

Komentiraj...
Vidi sve komentare