To je to što me zanima!

F. Lampard: Naši rivali ne smiju više gubiti bodove

Frank Lampard se narugao ljutim suparnicima njegova Chelseaja, Arsenalu i Manchesteru rekavši kako oni više ne smiju gubiti bodove
Vidi originalni članak

Arsenal i Manchester teško će dostići prednost Chelseaja nastave li ovako gubiti bodove u Premiershipu. Scolarijeva momčad već sada ima osam bodova prednosti pred Manchesterom i šest pred Arsenalom i Lampard je uvjeren kako to može biti dobitna razlika za Chelsea.
- Imamo lijepu razliku. Daleko je to još od kraja, no posljednje dvije sezone mi smo bili ti koji su stizali razliku. Zaostajali smo pet bodova i to nije jednostavno. Kada stižete suparnike na tablici, ne možete si dopustiti da gubite utakmice. Liverpool je još uz nas, no United i Arsenal su malo izgubili korak. Nije lako loviti prve na tablici. Pritisak je golem i raste iz utakmice u utakmicu. Osobito ako izgubite pokoji bod. Prošle sezone mi smo tako zaostajali pa smo morali davati sve od sebe da ih stignemo. Na kraju smo prvenstvo izgubili samo za dva boda pa je sada lijepo biti u prednosti - priča Lampard.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • YodaZoda1 10.11.2008.

    Ma nema vam ravnih. Najbolji ste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare