To je to što me zanima!

F. Massa: Ako mi kažu da sam broj dva, neću voziti!

Ubuduće nemam namjeru propuštati Fernanda budemo li se borili za istu poziciju, oglasio se Massa nakon incidenta koji se zbio u Njemačkoj
Vidi originalni članak

Fernando je mnogo brži od tebe. Potvrdi da si razumio, rekao je trkaći inženjer Rob Smedley Felipeu Massi prošle nedjelje na VN Njemačke.
To je značilo da Massa mora propustiti timskog kolega iz Ferrarija Fernanda Alonsa na putu ka pobjedi. U tom trenutku brazilski vozač ljudima u boksu ništa nije odgovorio, ali samo četiri dana kasnije olakšao je dušu.
- Ponovi li se ove nedjelje situacija iz Hockenheima, pobijedit ću u utrci. Nisam vozač broj 2. Ukoliko mi šefovi kažu da ipak jesam, odustat ću od nastupa - jasan je bio Massa krajnje nezadovoljan odlukom iz boksa talijanske momčadi.
Brazilac je naglasio da više neće raditi ustupke španjolskom kolegu i momčadi.
- Ubuduće nemam namjeru propuštati Fernanda budemo li se borili za istu poziciju. Vrijedi to već za Veliku nagradu Mađarske ovog vikenda.
Kako i ne bi, kad Massa nakon točno godinu dana dolazi na mjesto nesreće u kojem je skoro 'izgubio glavu' kad ga je pogodila krhotina s Barrichelovog bolida. Na Hungaroringu bit će dodatno motiviran kako bi pokazao da je bolji od rivala Alonsa...

Idi na 24sata

Komentari 8

  • user_29271 29.07.2010.

    nema njega nagodinu u ferariju

  • marina5000 29.07.2010.

    massa samo naprijed pokaži glupom alonsu :)

  • god of war 29.07.2010.

    Slažem se,ali ta izjava dolazi malo,po meni u neprikladnom momentu...em je loše pozicioniran em sad se igra za alonsa..ja cijenim massu,jer pratim ovaj sport 14god,i uvijek je kod Ferraria bilo onaj tkoe bolje pozicioniran u poretku (pred kraj sezone) za njega se igra,tako da i sad je to ovako ovdje....ali pak,sve može vratit u ravnotežu da pobijedi u 2-3 utrke,pa onda je to to...!

Komentiraj...
Vidi sve komentare