To je to što me zanima!

F. Torres: Bez pet pravih pojačanja ne možemo ništa

Zvijezda Liverpola Fernando Torres upozorava da momčad s Anfielda ne može konkurirati za vrh Engleske i Europe ako ne dovede prave igrače
Vidi originalni članak

Liverpool igra jednu od najlošijih sezona u posljednjih nekoliko sezona, a igrači su sve nervozniji zbog dosadašnjeg učinka. Iako Rafael Benitez uporno tvrdi da će se Liverpool izdići iz prosjeka, očigledno je da stvari ne funkcioniraju kako treba. Najbolji napadač 'redsa' Fernando Torres ne pokušava 'mazati' oči navijačima te otvoreno apelira na čelnike kluba na dovođenje klasnih pojačanja.
- Trebamo četiri, pet vrhunskih igrača kako bi mogli konkurirati za vrh. U suprotnom ćemo se sljedeće sezone opet boriti za četvrto mjesto.
'El Nino' žudi za novim pojačanjima jer je svjestan da je njegov odlazak s Anfielda pitanje vremena ako Liverpool ne uspije zadovoljiti njegove ambicije.
- Želim se boriti za Premiership, Ligu prvaka ili Europa ligu, ali za to nam trebaju pojačanja - kaže Torres koji ističe da su nova pojačanja važniji prioritet od Lige prvaka jer bi klub od njih imao više koristi na dugogodišnjem planu.
- Imam još četiri godine po ugovoru. Sretan sam ovdje, Liverpoolu puno dugujem. Želim ostati i pobjeđivati, makar smo od vrha daleko - rekao je španjolski reprezentativac kojeg bi američki vlasnici mogli pustiti na ljeto ako 'redsi' ne osiguraju Ligu prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • neplacamrezije 13.03.2010.

    Ma pusti te krelce. Sta je s onim Dinamom hebo ih Maminjo :((

  • Puno Dajem Vladi 13.03.2010.

    netribaju vam pojacanja ako san ja moga u manageru sa solinom osvojit europu mozete i vi bar 4 zavrsit na ljestvici

  • Saban 13.03.2010.

    e moj el ninjo ako mislis osvojit neki trofej bjezi odatle sto dalje mozes prije ce wigan osvojit ligu nego liverpool

Komentiraj...
Vidi sve komentare