To je to što me zanima!

Renault otklizao sa staze izvan utrke! Kamion završio u jarku

Momčadski kamion s opremom žurio je sa Velike nagrade Njemačke prema Hungaroringu pa na autoputu blizu Gyora završio u jarku. Vozač je u bolnici, ali nije teže ozlijeđen, a kolone su bile kilometarske
Vidi originalni članak

Renaultu u F1 ne ide na Grand Prix pistama, a kad te neće onda te neće ni na auto-putevima.

F1 karavani ubrzano sele sa Velike nagrade Njemačke u Budimpeštu gdje se ovog vikenda Grand Prix vozi na Hungaroringu. Renaultov kamion sa skupom momčadskom opremom otklizao je s autoputa u sjevernoj Mađarskoj, u blizini Gyora:

U pomoć su priskočili vatrogasci i helikopter sa spasilačkom službom mađarskih auto-cesta jer vozač je bio zaglavljen u nagnutoj kabini.

Iz francuske su momčadi potvrdili da je vozač njihovog kamiona prevezen u bolnicu, ali prošao je bez ozljeda te se oporaviti treba prije svega od - šoka.

Niti jedno drugo vozilo nije sudjelovalo u nezgodi, materijalna šteta nije spominjana, a kolone oko Gyora bile su kilometarske.

Renault je sa 39 bodova šesti u momčadskom poretku F1 sa 378 bodova iza nedodirljivog Mercedesa te potom Ferrarija, Red Bulla, McLarena i momčadi Toro Rosso. Pojedinačno, njihov pilot Daniel Ricciardo je 10., a Nikolas Hulkenberg 14. nakon  jedanaest utrka.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare