To je to što me zanima!

Fabijeva diktatura: Capello zabranio igračima pjevanje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Već po tradiciji, prije svakoga velikoga natecanja engleski reprezentativci snime himnu istoga toga natjecanja. Ali ovoga se puta to neće dogoditi...
Vidi originalni članak

Počelo je pjesmom "Svijet u pokretu" još tamo 1990. i postalo tradicija. Prije svakog velikog natjecanja engleski reprezentativci se okupe i zajedno snime himnu turnira na koji idu. I sve to, kažu Englezi, diže moral u naciji. Zato se i ustalilo te trajalo sve do - Fabija Capella!
- Te glupave pjesmice bi trebale nekome podići moral? Pa i nije se baš u prošlosti pokazalo da su jako korisne - cinično je govorio engleski izbornik. Ne pada mu napamet dozvoliti igračima da nastave tu, po njemu, glupavu tradiciju.
- Ne želim da igrači rasipaju koncentraciju na bilo što što nije vezano uz igralište. A u to spada i to snimanje pjesama - dodao je Talijan bez dlake na jeziku. I nitko se nije posebno iznenadio, takav je Capellov stil 'vladanja'. Uoči ogleda s Ukrajinom razbio je tanjur o zid vidjevši da jedan od igrača tipka nešto na mobitelu za vrijeme večere, ranije je jasno poručio ženama nogometaša da se ne pojavljuju u kampu reprezentacije za vrijeme SP-a, a čim je došao zabranio je glazbu u svlačionici i nametnuo kodeks odijevanja. Posljednja zabrana zapravo je samo nastavak niza.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • JAX 03.11.2009.

    zato kod nas prije svakog natjecanja 10 pjesama

  • tunusmaximus 03.11.2009.

    ...koje li štete!!

  • Alessandro10 03.11.2009.

    Zanima me kako bi naša momčad kod capella prošla nakon onog izlaska,mislim da bi sve i jedan dobio ispis iz repke,čovjek rađe igra sa juniorima nego sa idiotima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare