To je to što me zanima!

Fabio Cannavaro karijeru završava u Juventusu

Talijanski je reprezentativac s Juventusom potpisao jednogodišnji ugovor, nakon što mu Real nije ponudio novi ugovor u Madridu
Vidi originalni članak

Torinski nogometni div i službeno je objavio povratak Fabija Cannavara (35) u redove “stare dame”, ali njegov povratak navijači sigurno neće oduševljeno dočekati.
Cannavaro je torinsku momčad napustio 2006. godine nakon skandala "calciopoli", koji je srušio “staru damu” u drugi razred talijanskoga nogometa, a to je nešto što mu navijači Juvea ne mogu oprostiti.  Talijanskom nogometašu istječe ugovor s madridskim Realom 30. lipnja, a sada su iz Juvea objavili da je talijanski veteran potpisao jednogodišnji ugovor s opcijom
"Želimo i službeno objaviti da je Fabio Cannavaro potpisao ugovor s klubom koji započinje 1. srpnja 2009. godine i završava 30. lipnja 2010. godine", stoji u Juveovu priopćenju.
U ponedjeljak je na Olimpijskom stadionu u Torinu odigrana humanitarna utakmica između momčadi Alessandra Del Piera, te momčadi sastavljene od talijanskih estradnih zvijezda. Cannavaro je nastupio za Del Pierovu momčad, a kada je na poluvremenu ušao u igru dočekan je gromoglasnim zvižducima, što se i ponavljalo svaki put kada bi dotaknuo loptu tijekom igre.
Prošlog su tjedna Juveovi navijači javno protestirali protiv Cannavarova dolaska u klub, ali to, čini se, ne pogađa previše njega samoga te je uvjeren da će ponovo osvojiti njihove simpatije.
- Ponosan sam što ću ponovo nositi dres 'bianconera' - rekao je Cannavaro, koji je crno-bijeli dres već nosio između 2004. i 2006. godine.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Ivan Barth 19.05.2009.

    Super,tamo je i poćeo i tamo trebai završit.

  • gunnerOS 19.05.2009.

    Ma sta ce im... star je... al nek odigra jos koju sezonu pa komotno moze u milan :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare