To je to što me zanima!

Fabregas: Iz Arsenala ću se vratiti u španjolski klub

Novoimenovani kapetan Arsenala Cesc Fabregas rekao je kako će se vratiti u Španjolsku nakon što mu istekne osmogodišnji ugovor s "topnicima"...
Vidi originalni članak

Svi su upoznati sa činjenicom da ću se jednom vratiti u španjolski klub, rekao je Fabregas. Taj podatak zasigurno bi zabrinuo Wengera da Fabregas nema potpisani ugovor do 2014. Još je 2006. Cesc potpisao osmogodišnji ugovor s Arsenalom i to je podatak koji može veseliti sve navijače "topnika". No, ne samo da će mladi Španjolac igrati u Arsenalu još šest godina. Još važnije od toga je da nakon isteka ugovora neće ostati u Engleskoj, odnosno neće prijeći u neki od ljutih rivala Arsenala.
- Nakon što mi istekne sadašnji ugovor, vratit ću se u Španjolsku. To je podatak s kojim su svi u klubu upoznati. Zato sam i potpisivao tako dugotrajan ugovor. Želim zaigrati u Primeri prije mirovine - objasnio je Cesc.
No bez obzira na sve, ostavlja otvorenu mogućnost da i prije isteka ugovora ode u domovinu.
- Nikada ne znate što vas čeka u budućnosti. Možda se ovdje nešto zakomplicira. Nitko nema zagarantirano mjesto u momčadi. Istina je da sam u Arsenalu jako sretan, motiviran, a sada sam i kapetan - završio je Fabregas.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • HUMI 11.12.2008.

    To je ko ovi naši što se vrate u Dinamo u penziju(tako i igraju koda su u penziji).Vani se nakupili love i sada igraju bez potrebe za dokazivanjem da im neko ponudi bolji ugovor.Nemaju motiv Mamići ne plaćajte Skupo povratnike ,dajte šansu novim nadama .

  • Carme 11.12.2008.

    Kod kuće je najbolje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare