To je to što me zanima!

Fabregas: Ne znam hoću li ostati ovdje i iduće sezone

Kapetan Arsenala Španjolac Cesc Fabregas nije siguran u svoju budućnost s Topnicima. Ne osvoji li klub ni ove sezone trofej Cesc će vjerojatno otići
Vidi originalni članak

Sretan sam u Arsenalu, a ovo je važna sezona za klub. No nisam siguran hoću li ostati u Premier ligi i sljedeće sezone, rekao je kapetan Arsenala Cesc Fabregas. Time je samo potpalio ionako brojna nagađanja o svojoj novoj destinaciji nakon Londona. Arsenal već četiri godine nije ništa osvojio, a nogometašu poput Cesca to itekako smeta. Tijekom ljeta pričalo se o Realu i Barceloni, no zasad ništa od toga.
- Ma ni sa kim nisam pregovarao. Bilo je razgovora o Realu prije dvije ili tri godine, no ništa ozbiljno - završio je Cesc.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Carme 09.09.2009.

    Kakve su to priče \"znam...ne znam...\" Dečko je Španjolac, ko svaki čovjek na zemlji voli svoju domovinu, nedostaje mu i želi ići kući. Brate mili, nije isto prošetat se Londonom gdje si stranac ili Madridom i Barcelonom gdje si među svojim svijetom.

  • user_35025 09.09.2009.

    Fabregas je prerastao Arsenal,odnosno borbu za cetvrto mjesto u Premier ligi..on je jedan od najboljih igraca na svijetu na svojoj poziciji a ima samo 22 godine..zasljuzuje bolji tretman i bolji klub sa boljim uspjesima..dati za Fabregasa 40 milijuna zaista je mala cijena :)

  • političkikomesar 09.09.2009.

    Nabijaš cijenu mali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare