To je to što me zanima!

Fabregas otkrio zašto je igrao loše u Barci, a briljira u plavom

Mnogi su kritizirali igre 27-godišnjaka prošle sezone u Barceloni te sumnjali kako u momčadi Josea Mourinha može ponovno biti jedan od najboljih svjetskih veznjaka...
Vidi originalni članak

Španjolski reprezentativac i novo pojačanje londonskog Chelseaja, Cesc Fabregas, još uvijek ne skriva zadovoljstvo fantastičnom predstavom svog kluba, ali i samim sobom, nakon subotnjeg slavlja na Goodison Parku od čak 6-3. 

Mnogi su kritizirali igre 27-godišnjaka u Barceloni te sumnjali kako u momčadi Josea Mourinha može ponovno biti jedan od najboljih svjetskih veznjaka, no Fabregas je putem društvenih mreža otkrio što je bio pravi razlog loših igara protekle sezone. 

- Nakon osam mjeseci ozljede prepona, u subotu sam napokon odigrao utakmicu bez bolova. Hvala vam - napisao je veznjak Chelseaja koji bi trebao biti glavni adut portugalskog stručnjaka u otvorenom lovu na titulu engleskog, ali i europskog prvaka

Idi na 24sata

Komentari 55

  • alen5 03.09.2014.

    Igrac za male utakmice.

  • NIKE 02.09.2014.

    Jednostavno je , Barcelona je pretjerala što je Xaviju držala prvo mjesto u ekipi . Trebali su više furati Cesca i Thiaga u prvih jedanaest. Dosta često je igrao lažnu devetku , što nije njegov teren. Mourino je odličan trener i motivatir a pogotovo taktičar i znati će s Cescom napraviti velike stvari.

  • Marin-Arsenal 02.09.2014.

    moje mišljenje kao navijač arsenala je da se wenger pravo zahebao što ga nije vratio,kratko i jasno.a što je još gore ozil još ne pruža dobre partije,istini za volju da ne igra na svojoj poziciji,al on nema ni voljnog momenta ni ništa,vuče se po terenu ko da je jučer umro.brate profesionalac je a malo malo mu treba odmora,blago rečeno ozil me razočarao,nadam se da e me demantirat,a baš zbog ozila wenger nije vratio fabregasa.neću reć da ne vjerujem u ozila al u fabregasu bi dobili igrača koji jako dobro zna klub,stil igre ama baš sve,i nikad neću prežalit što ga wenger nije vratio.oćemo ozila na prirodnoj poziciji i da se trgne malo i demantira sve ove moje riječi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare