To je to što me zanima!

Fabregas: U Barci želim ostati do kraja karijere ako me žele

Ono što Victor želi iskusiti ja sam prošao kada sam bio mlad, bilo mi je fantastično, ali sada sam tu i ne namjeravam se više seliti, rekao je Barcelonin Cesc Fabregas
Vidi originalni članak

Iako mu je tek 25 godina i još je puno sjajnih godina igračke karijere ispred njega, vezni nogometaš Barcelone Cesc Fabregas već sada zna da ju želi do kraja provesti u sadašnjem klubu...

Fabregas je napustio Barcelonu kao 16-godišnjak i otišao u Arsenal, a na Camp Nou se vratio 2011. godine. Barcelonin golman Victor Valdes proveo je pak čitavu svoju karijeru u Barceloni i sada je odlučan da napusti klub, ali Fabregas je siguran da je takva opcija sada iza njega.

- Ono što Victor želi iskusiti ja sam prošao kada sam bio mlad i bilo mi je fantastično. Ali sada sam se vratio i želim ostati, ako mogu i ako zaslužujem, zauvijek – rekao je Fabregas.

- Za mene je osvajanje Lige prvaka sa Barcelonom ostvarenje sna kao nogometašu. Naša utakmica protiv Milana najvažnija je u sezoni, a iako mnogi ljudi kažu da Milan nije isti kao prošlih sezona, bit će to velik izazov na teškom stadionu.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • deni 14.02.2013.

    Cesc legendo, svaka ti čast, nisam ni sumnjao u suprotno! MES QUE UN CLUB!

  • Ivan cro_1 14.02.2013.

    a tko bi volio otići iz najbolje ekipe na svjetu...;)

  • Nisam Taj 14.02.2013.

    Nisi jedini moj Cesc koji to zeli,definitivno nisi jedini. Ovo se imenom i prezimenom zove ljubav,a ljubav prema Barceloni je zaista divan osjecaj kojeg preporucujem svakom normalnom i obrazovanom covjeku jer je debelo uzvracena. :))) Najbolji igraci u povijesti u najboljoj ekipi u povijesti u najvecem klubu svijeta,to je danas FC Barcelona. Domination !!! :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare