To je to što me zanima!

Fabregas: U 'furiji' smo obitelj, nema priče o Barceloni i Realu

"Ovdje smo svi obitelj, nikakve trzavice to ne mogu promijeniti. Bilo bi dobro da se takve priče ostave po strani, ako želimo ponoviti uspjehe sa zadnjih natjecanja"
Vidi originalni članak

Rivalstvo između Real Madrida i Barcelone u reprezentaciji ostavlja rane koje moramo zaliječiti, rekao je prije par mjeseci Vicente del Bosque, izbornik Španjolske.

Da ne priča 'u prazno', potvrdile su i izjave nekolicine igrača, ali Cesc Fabregas to demantira i moli da se o tome uopće ne priča kad je 'furija' u pitanju. 

- Ovdje smo svi obitelj, nikakve trzavice to ne mogu promijeniti. Bilo bi dobro da se takve priče ostave po strani, ako želimo ponoviti uspjehe s posljednjih velikih natjecanja. Moramo biti ujedinjeni više nego ikad - rekao je novi nogometaš Barcelone.

Međutim, dva 'el clasica' ove sezone pokazala su da postoje problemi koji sigurno utječu na atmosferu u svlačionici. Zasad ne utječe na rezultate, iako, Španjolska nije toliko nedodirljiva kao prije. Izgubili su triput u posljednjih 11 utakmica, od Argentine 4-1, Italije 2-1, Portugala 4-0...

Na utakmici protiv Čilea branio je realovac Katalonca i obratno

Pri kraju utakmice protiv Čilea u petak, došlo je do naguravanja, skoro i do tučnjave, a svatko je branio svog sunarodnjaka, uopće nije bilo bitno iz kojeg je kluba.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • BlackRonsky 06.09.2011.

    i onda stave sliku di se samo barcini igrači na okupu :D

  • paminjo 06.09.2011.

    pa nisu bez razloga najjača ekipa na svijetu.. nakon zadnjeg koškanja u derbiju i Mourinjovih ispada, Cassilas se čuo sa dečkima iz Barce, bilo je u medijima.. i u sljedećoj utakmici repke se neće primjetit,i niti vjerujem itko ne razmišlja tko je čiji igrač.. to je profesinalizam i način na koji se igra za svoju domovinu.. mi smo premala država a i mediji uvijek rade sve samo da se piše i čita, naročito sad dok je afera Šimunić.. dok se budemo ili dok nas budu djelili na sjever i jug neće biti lako pobjediti nit Maltu nit Izraela.. a sjetite se Francuske, da li je ikome palo na pamet tada tko je sa sjevera tko je sa juga!? naravno da nije, tek smo se osamostalili i disali smo svi kao jedno.. toga više odavno nema! to je jedina stvar na kojoj trebamo raditi, jer kvalitetu imamo, a to ne mogu dečki sami nego i mi moramo biti svi zajedno da se vratimo na ono što smo nekada bili u nogometu!

  • Pikavac 06.09.2011.

    aahahahahaa dajgle sliku pujol mu žvali uho

Komentiraj...
Vidi sve komentare