To je to što me zanima!

Fabregasov otac: Moj sin pripada Arsenalu i gotovo

Jako smo zahvalni Arsenalu i drago nam je što Cesc tamo igra. Znam da moj sin voli igrati u tom klubu i nema želju otići, rekao je Fabregasov otac
Vidi originalni članak

Već se neko vrijeme priča i komentira kako bi sjajni španjolski nogometni reprezentativac, 22-godišnji Cesc Fabregas, mogao završiti u španjolskoj Primeri. Fabregas je dijete Barcelone gdje je počeo igrati nogomet, ali je od 1997. do 2003. godine nastupao samo u juniorskoj momčadi. Prije potpisivanja profesionalnog ugovora brži je bio Arsenal, čiji dres nosi od 2003. godine. No, Barcelona, ali i madridski Real, posljednjih mjeseci obavljaju silni pritisak na igrača i na Arsenal, te ga žele dovesti u Primeru. O svemu se prvi put za javnost oglasio i otac veznog nogometaša, inače suigrača hrvatskoga reprezentativca Eduarda.
- Nije moj stil da se o takvim stvarima raspravlja tijekom sezone. Na kraju svega možemo sjesti svi zajedno i popričati o mogućnostima. No, moje je viđenje da Cesc pripada Arsenalu, kojem smo jako zahvalni i drago nam je što Cesc igra tamo. Znam i da moj sin voli igrati u tom klubu i nema velike želje za odlaskom - kaže otac.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ibracadabra09 12.02.2010.

    za fabregasa postoje 2 opcije to suarsenal ili barca..barca njega sigurno nije tjerala nego je arsenal dosao tamo ponudio njegovim roditeljima posao i stan i tako su ga doveli a barca ga nije mogla zastiti jer nesmije imat ugovor ispod 18. neka wenger malo razmisli sta radi s tim potezima jos malo ce mu se svi klubovi bit neprijatelji zbog krađe klinaca i mislim da se nema pravo bunit sto barca zeli svoje natrag to je i zasluzio od kud mu pravo da krade klince u koje su klubovi ulagali

  • Visca_Barca 12.02.2010.

    @dinamo - nije barca sve ove sezone osvajala sve moguce trofeje i zatim dobila kikiriki za nagradu. isto tako barca sigurno nema nijednog sponzora, pa ko bi htio bit sponzor najspominjanijem klubu svijeta, koji se svaki dan pojavljuje na desetke televizija i stotine novina. e moj dinamo imaju oni para i za 5 fabregasa, nebuloze pricas.

  • boixos os 12.02.2010.

    dinamo haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare