To je to što me zanima!

Fabrice Muamba se zahvalio bolnici porukom na velikoj torti

Nogometaš Boltona uoči skorog napuštanja bolnice dao je mali znak pažnje onima koji su mu spasili život. Cijelom medicinskom osoblju se zahvalio šarenom tortom
Vidi originalni članak

Fabrice Muamba više ne broji dane do izlaska iz bolnice već sate. Boltonov nogometaš koji je prije nešto manje od mjesec dana pretrpio srčani udar na utakmici FA Cupa protiv Tottenhama krajem tjedna bi trebao izaći iz bolnice, a kao zahvalu liječnicima, sestrama i osoblju što ga doveli do potpunog oporavka, poklonio im je tortu.

I to ne bilo kakvu već ogromnog formata s posebnom posvetom i glaziranim crtežom Chest bolnice u Londonu.

"Ovo je za kompletno medicinsko osoblje u London Chest bolnici, koja mi je pomogla na putu do potpunog oporavka. Od Fabricea Muambe i obitelji", stoji poruka preko cijele torte.

Muambi će prije izlaska iz bolnice biti ugrađen maleni defibrilator, koji bi mu trebao pomoći u slučaju da se ponovi isti problem koji je uzrokovao zastoj srca.

Podsjetimo, Muamba je nakon što se srušio na travnjak bio klinički mrtav 78 minuta, no u samo manje od mjesec dana čudesno se oporavio te bi čak do kraja sezone mogao lagano trenirati.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • SKY1 14.04.2012.

    Baš mi je drago da su ga spasili! Svaka čast lječnicima, ali i Muambi na borbi!

  • karakondžula 14.04.2012.

    veliki igrac, jos veci covik......

  • ludastoka 13.04.2012.

    kapa do poda muamba jak si borac!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare