To je to što me zanima!

Fak slavio na Pokljuki: Ovo je prvo domaće slovensko slavlje

Hrvatski biatlonac sa slovenskom putovnicom slavio je u sprinterskoj utrci Svjetskog kupa na domaćoj stazi na Pokljuki. Jakov Fak je ovime potvrdio svoju sjajnu formu...
Vidi originalni članak

Bivši hrvatski olimpijac Jakov Fak potvrdio je sjajnu formu na startu nove biatlonske sezone. U četvrtak je slovenski reprezentativac ostvario pobjedu u sprinterskoj utrci Svjetskog kupa na domaćoj stazi na Pokljuki.

Fak je deset kilometara prošao za 24 minute i 41.7 sekundi, a pritom nije imao nijedan pogrešni hitac. Norvežanin Emil Hegle Svendsen je zaostao 0.8 sekundi, a Francuz Martin Fourcade 6.1.

Mrkopljaninu je ovo druga pobjeda u utrkama Svjetskog kupa, a prvu je ostvario prije samo pet dana u Hochfilzenu.

- Ovo je lijepa i posebna pobjeda jer je prva slovenska na domaćoj Pokljuki - izjavio je osvajač olimpijske bronce za Hrvatsku.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • WOMANIZER 14.12.2012.

    samo nek slavi, naši su si sami krivi za to!

  • vajo216 14.12.2012.

    Ljudi.. Ja sam iz Mrkoplja i znam kakav je taj biatlonski centar gdje ste mislili da bi Jakov trebao trenirat.. To je ok za klince i vježbalište za lovce, ali ne za jednog svjetskog biatlonca.

  • AnteŠkaro 14.12.2012.

    Ovo skijaško trčanje je u Sloveniji je nacionalni sport! A medalje za njih osvajaju muslimani i srbi a sada i jedan hrvat! Hrvat nastupa za njih zbog ucjene! kad će im osvojit medalju koji slovenac -mislim čistokrvni!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare