To je to što me zanima!

Falcao: Došao sam pobjeđivati i ovo je za sve navijače Atletica

Želim zahvaliti svima u klubu, suigračima, svojoj ženi i obitelji u Kolumbiji. Ovaj trofej Europske lige je za njih i sve navijače Atletico Madrida, rekao je Kolumbijac Falcao
Vidi originalni članak

Radamel Falcao dvije sezone zaredom osvojio je Europsku ligu, prošle godine s Portom, a sada i s Atletico Madridom. Obje sezone bio je i najbolji strijelac natjecanja.

- Došao sam u Atletico pobjeđivati i zahvaljujem Bogu na prilici u kojoj rijetki mogu uživati. Želim zahvaliti svima u klubu, suigračima, svojoj ženi i obitelji u Kolumbiji. Ovaj trofej je za njih i sve navijače Atletica - rekao je Kolumbijac koji je s dva gola u finalu najzaslužniji za 3-0 pobjedu nad Bilbaom.

Kapetan Antonio López bio je oduševljen.

- Zaslužili smo ovo! Odigrali smo odličnu utakmicu i presretni smo. Veselimo se druženju s našim navijačima u Madridu.

Sreća u jednoj svlačionici znači i tugu u drugoj.

- Iznimno sam razočaran. Nismo igrali dobro, a naravno, ja sam za to odgovoran. Naši protivnici zaslužili su trofej. Bila je očigledna razlika na terenu, igrali smo kako je Atletico Madrid želio - rekao je nakon utakmice Marcelo Bielsa, trener Baska.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • denis92 10.05.2012.

    covjek je vec sad legenda europske lige

  • lukica1997 10.05.2012.

    ovaaj igrač je kralj kako igra ..svaka čast majstore

  • Legende 10.05.2012.

    svaka mu čast,je igračina i pravi strijelac,samo igra u krivo vrijeme...svi vide Messija i Ronalda,tako da on ne može isplivati na površinu

Komentiraj...
Vidi sve komentare