To je to što me zanima!

Famozna haljina: Bouchard je igrala polugola u Wimbledonu

Kanađanka je izgubila od Cibulkove u trećem kolu, a mučila se s Nikeovom haljinom koju su prozvali "spavaćica" i koju su neke tenisačice odbile nositi u Wimbledonu
Vidi originalni članak

Eugenie Bouchard završila je svoj nastup u Wimbledonu subotnjim porazom od slovačke tenisačice Dominike Cibulkove koja je slavila 6-4, 6-3. 

- Nisam bila prava. Svaka čast Dominiki, osjećala sam se kao da nemam odgovor na njenu igru. Frustrirana sam jer sam se veselila ovom turniru, ali danas sam previše toga promašivala. Stvarno ne znam zašto - rekla je 22-godišnja Bouchard.

Kanađanka koju smatraju jednom od najljepših tenisačica na Touru opet se mučila s onom famoznom Nikeovom haljinom koju su neke igračice odbile nositi.

U jednom trenutku Bouchard je haljina bila gotovo do vrata otkrivši joj veći dio tijela. Wimbledon je poznat po strogim pravilima odijevanja, u obzir dolazi samo bijelo, ali i odjeća mora pokrivati, a ne otkrivati kao u ovom slučaju.

Iako ju je često morala popravljati, Bouchard je stala u obranu haljine.

- Baš mi se sviđa haljina. Lakše se kretati u njoj. Malo je smiješno da ljudi toliko obraćaju pozornost na haljine koje nosimo. Meni je super - rekla je Bouchard.

Ako je njoj super, tko smo mi da se bunimo?

Idi na 24sata

Komentari 29

  • obama terorist 03.07.2016.

    Po meni najzgodnija tenisacica,ivanovic je pre traljava...

  • Oil Baron 03.07.2016.

    She look super in that Nike skirt. Very attractive indeed.

  • denant 03.07.2016.

    Odavna nisam vidio ljepše halje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare