To je to što me zanima!

Fantastična +40 noć 'Šefa' Curryja, Kralja LeBrona i PG-a

Paul George je zabio ukupno 47, u zadnjoj četvrtini - 25, a kad je tekma bila na vagi i njegovi gubili poen razlike pogodio je tricu tri sekunde prije kraja za konačnih Nets-Thunder 112-114. Curry i LeBron svaki po 42
Vidi originalni članak

Glavne NBA-atrakcije sinoć su servirane u Clevelandu, Los Angelesu i Brooklynu, sa poznatim imena u glavnim ulogama: Steph Curry, LeBron James i Paul George utrpali su preko 40 koševa svaki. Dario Šarić je u Minneapolisu dobio 21 minutu, dao 8 poena uz 7 skokova i jednu asistenciju.

'Šef' Curry opet u sedlu

Steph Curry je u svojoj  trećoj utakmici od povratka nakon ozljede složio još jedan spektakl. Warriorsi su igrali kod Cavaliersa, u reprizi četiri uzastopna finala. Uz jednu 'manju' promjenu: u Clevelandu više nema Kralja Jamesa.

- Prorade emocije, čim istrčiš u ovoj dvorani. Za 10-15 godina definitivno ću se jako često vraćati na puste utakmice odigrane ovdje, na borbe za naslov - pričao je velemajstor nakon što je uništio Cavalierse.

Curry je ubacio 42 poena od čega 9 trica, dodao 9 skokova i 7 asistencija u još jednoj nezaboravnoj izvedbi. Curryjeva je košarka umjetnost, Warriorsi su sa njim, Durantom i Thompsonom mega-favoriti ove sezone. A još igraju bez Greena i Cousinsa! Naš Ante Žižić na Clevelandovoj je listi ozlijeđenih.

'Kralj' LeBron pomeo Spurse

LeBron James sam se obračunao sa San Antonio Spursima u Staples Centru. Ukupno 42 poena od čega u zadnjoj četvrtini - 20. Lakersi su zadnjih 12 minuta ušli s 4 poena minusa, James je vidio da baš nema s kim igrati pa posao obavio manje-više sam.

Dominacija koju demonstrira je ista kao u proteklih 15 godina - zastrašujuća. Sa 33 godina i dalje najveća 'zvijer' u ligi. Sinoć je imao 63% šuta, uz 5 skokova i 6 assista.

Josh Hart sa Jamesom dijeli svlačionicu, svaki dan su zajedno na treningu, igraju u istom klubu, ali fascinacija je ogromna:

- Točno se osjeti kad čovjek odluči da je utakmica sad samo njegova i tu nitko ne može ništa. Nevjerojatan je. I protivnicima, i nama i svima koji gledaju ostaje samo uživati u tome kako pred našim očima košarku igra jedan od najvećih - izjavio je Hart nakon 121-113 za Lakerse.

Ivica Zubac nije ulazio u igru za Lakerse

Čudesna večer Paula Georgea

Jučer je jedan majstor imao večer koja je bila bolja i od LeBronove. Paul George je Oklahomu odvukao do pobjede na gostovanju u Brooklynu u utakmici u kojoj se svoju momčad vratio iz 23 poena minusa.

George je zabio ukupno 47, u zadnjoj četvrtini - 25 (!), a kad je tekma bila na vagi i njegovi gubili poen razlike zabio je tricu tri sekunde prije kraja za konačnih Nets-Thunder 112-114!

U PG-jevoj sjeni ostao je 108 triple-double karijere Russela Westbrooka (21-15-17) .

- Kad netko ima tako vruću ruku kao PG onda pustiš super-zvijezdu da radi svoje. Ja sam vođa i moje je da ga guram da niti u jednoj trenutku ne prestani biti 'gladan' -govorio je Westbrook nakon pobjede.

Toronto i Denver nastavili su sa odličnim igrama i pobjedama, a Dario Šarić je ugradio svoj (omanji) udio u laki trijumf Minnesote kod kuće sa Hornetsima (121-104).

Sinoćnji rezultati

New Orleans Pelicans - Dallas Mavericks 132-106
Cleveland Cavaliers - Golden State Warriors 105-129
Orlando Magic - Denver Nuggets 118-124
Atlanta Hawks - Washington Wizards 117-131
Brooklyn Nets - Oklahoma City Thunder 112-114
Toronto Raptors - Philadelphia 76ers 113-102
Memphis Grizzlies - LA Clippers 96-86
Milwaukee Bucks - Detroit Pistons 115-92
Minnesota Timberwolves - Charlotte Hornets 121-104
Los Angeles Lakers - San Antonio Spurs 121-113

Idi na 24sata

Komentari 19

  • patos 06.12.2018.

    Chef Curry = kuhar Curry

  • wwww 06.12.2018.

    Gledao sam Toronto i 76-erse.Odlične dvije ekipe a presudila je bolja klupa Toronta i to u zadnjoj četvrtini i dominacijom onoga drveta Valanciunusa nad Embiidom,tako da će se i dan,danas Embiidu vrtiti po glavi ona crvena brada i što mu uradi.76-ersi su napravili odličnu stvar s Butlerom i bit će im veliko pojačanje samo po meni onaj njihov trener je više za B lige nego za A..

  • 06.12.2018.

    lebron igra odlično ali ne može on ništa sam ,,mozda lakersi dovedu anthony davisa ili duranta

Komentiraj...
Vidi sve komentare