To je to što me zanima!

Fantastične škarice Jelavića za slavlje Rangersa u Aberdeenu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nakon što je suigrač ubacio visoku loptu u 16-erac, Jelavić se sjajno zagradio, a onda je, nakon što je lopta odskočila, s nekih 14 metara ''škaricama'' zakucao loptu
Vidi originalni članak

Nikica Jelavić svojim je spektakularnim pogotkom donio pobjedu Rangersu 1-0 na gostovanju kod Aberdeena, u zaostaloj utakmici 30. kola škotskog prvenstva...

Jedini gol na utakmici hrvatski je reprezentativni napadač zabio u 22. minuti. Nakon što je jedan njegov suigrač ubacio glavom visoku loptu u kazneni prostor, Jelavić se prvo sjajno zagradio s čuvarem na leđima, a onda je, nakon što je lopta odskočila, s nekih 13-14 metara ''škaricama'' fenomenalno zakucao loptu u kut Aberdeenovog vratara Langfielda.

Jelavić je imao još nekoliko pokušaja tijekom utakmice, a igru je iz taktičkih razloga napustio u 88. minuti. Postigao je 11. gol (uz 6 asistencija) za svoj klub ove sezone u prvenstvu. Zanimljivo je da je Aberdeenu zabio jedan gol i u dvoboju odigranom još u rujnu prošle godine, također na gostovanju svog kluba. I tada je Jelavićev gol bio vrijedan pobjede Rangersa, ali s 3-2.

Ovom pobjedom je Rangers smanjio zaostatak za vodećim Celticom na dva boda.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • zuti17 14.04.2011.

    najbolji je na svijetu

  • wtf000 14.04.2011.

    Tko zna zna,a ko nezna pola mu s prašta...

  • gmihel 14.04.2011.

    radujem se svakom golu hrvatskih igrača posebno mi je drago za Jelavića da imamo napadaća dostojnog repke vidi se da je killer ali kad Kalinić igra od prve minute onda tu nekaj ne štima!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare