To je to što me zanima!

Fantastični 'Big Blue Buncek' oduševio sve navijače Dinama

Hrvatski prvak oduševio kulinarskom ponudom u centru Zagreba. Uz 'Big Blue Buncek' u ponudi vas čekaju ZGrebrica, Grah 'N' kobasice, Dinamo Burger plavi..., a cijena ne prelazi 33 kune
Vidi originalni članak

Dinamo je još jednom napravio dobar marketinški potez, hrvatski prvak i ove godine ima svoju kućicu na zagrebačkom Adventu. I to u samom centru grada, na Trgu bana Josipa Jelačića.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kulinarska ponuda je pažljivo osmišljena i budite sigurni, bit će hit u gradu. Navijači su već zaluđeni ‘Big Blue Buncekom’, tortiljom u kojoj za 29 kuna možete pronaći kuhani buncek, dinstano zelje i umak od hrena. Iz sjajne ponude izdvajamo i ‘Dinamo Burger plavi’, plavom hambi pecivu sa sporo pečenom svinjetinom i coleslaw salatom. A sve to dobijete za 31 kunu.

- Jako mi se sviđa ova kućica, vjerujem da ću ovdje biti čest gost tijekom ovogodišnjeg Adventa, kaže nam simpatični Igor (34) iz Zagreba.

Logično, kućicom dominira plava boja, tako u njoj možete pronaći i plava peciva, ali i okrijepu za svakoga. A u ponudi se još izdvajaju Obični hot-dog (15 kuna), Grah 'N' kobasice (25 kuna), Dinamo burger (29 kuna) i ZGrebrica (33kune)...

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Syrian 02.12.2019.

    Ajdukovci, pravac Zagreb za Advent, najest se na Dinamovom štandu, a onda pogledat kako Dinamo dobiva najjaču ekipu na svijetu. A bit će i fritula na adventskim štandovima diljem Zagreba, kad već ne možete doć do fritule u Splitu, tu je metropola i Advent u Ligi prvaka :)

  • contreras 02.12.2019.

    Nakon peg godina sam se vratio iz pacenicke njemacke i vidjet ovakav advent, zagreb, hrvatsku moj maksimir, dinamo nas narod, ma nema ih nema tih para nema ih da ikad vise odem odavde.

  • AJMONAŠI 02.12.2019.

    Probao, fin je, ali ne vrijedi te novce

Komentiraj...
Vidi sve komentare