To je to što me zanima!

'Farmaceuti' zamijenili Sertića: Novi trener je Tomislav Stipić

Nakon što su Slaven Belupo i Ivica Sertić (46) prekinuli suradnju, a bivši trener seniora vratio se u akademiju, 'farmaceuti' su pronašli zamjenu. U nastavku sezone vodit će ih bivši trener Grasshoppersa, Tomislav Stipić
Vidi originalni članak

U lovu na bolji plasman u nastavku sezone, Slaven Belupu pokušat će pomoći Tomislav Stipić (40). Novi trener 'farmaceuta' prije je vodio švicarski Grasshoppers, kineski Zhiyun, njemačke Stuttgarter Kickerse i Erzerbirge te mlađe selekcije Eintrachta i Ingolstadta.

– Moj dosadašnji trenerski put je jednostavan: Njemačka, Kina, Švicarska. Hrvatsko srce, njemački mozak, kombinacija svega pomalo. Ključ uspjeha je u tome da postanem dio ove organizacije. To je prvo što trebam napraviti, a onda ćemo vidjeti koliko mogu kroz taj dio promijeniti ekipu, mišljenje, intenzitet i sve to. Od samog sebe očekujem da napravim prve korake, a onda ekipa. - rekao je na predstavljanju novi trener Slavena.

Pomoćnik će mu biti Sandro Bloudek (33), poznato lice s travnjaka HNL-a. On je prošao mlađe selekcije talijanskog Milana te igrao za mladu reprezentaciju Slovenije, a u Hrvatskoj je nosio dresove Varteksa i Šibenika. Kondicijski trener bit će Miro Petrić koji je radio u Grasshoppersu i Eintrachtu, a upražnjeno je mjesto trenera golmana.

Na klupi će debitirati u prijateljskog utakmica protiv mađarskog ZTE-a, dok će ligaški debi imati u subotu, 19. listopada, kad na stadion 'Ivan Kušek-Apaš' stiže Rijeka.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • zoran35 09.10.2019.

    Naj me jeb.. da je i Bali dobio pedalu....si su se mjenjali samo je trener golmana Bali uvijek prezivio....uhljeb

  • Zagor te-nej 08.10.2019.

    Nikad čuo... Gdje je taj bio, šta je radio, gdje je igrao prije........

  • 08.10.2019.

    Nek njemu i Slavenu bude sa srecom i novim potrebnim bodovima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare