To je to što me zanima!

'Fascinira Bayernova lakoća igre, ni Barca nije tako igrala'

Činjenica je da Eduardo nije bio na nivou, ali ja sam s njim i više nego zadovoljan. Trebamo se spustiti na zemlju i razmišljati u skladu s mogućnostima, kaže Mamić
Vidi originalni članak

Slijedi nam povratak u realnost i utakmica protiv momčadi koja po meni ima jednog od najboljih trenera u ligi, nahavalio je Zoran Mamić Samira Toplaka, trenera Intera s kojim Dinamo igra u subotu u 19 sati.

Henriquez ima žute kartone, Sigali, Schildenfeld, Pinto i Pavičić su ozlijeđeni, a Pjaca bi mogao dobiti odmor.

- Pinto će 100% biti spreman za Olympiacos, a Sigali 90% - rekao je Mamić i još se jednom osvrnuo na prvi poraz 'modrih' nakon 307 dana.

- Kad se već niz morao prekinuti, drago mi je da se prekinuo baš protiv Bayerna. Mi smo tamo imali najkvalitetnije moguće predavanje. Fascinira ta jednostavnost igre, pa ni Barca nije tako igrala - rekao je Mamić.

Nije pogledao snimku utakmice Arsenal - Olympiacos.

- Da ste me pitali prije utakmice, rekao bih da bih volio da dobije Arsenal. Ali sad kad je dobio Olympiacos svi su vidjeli da to nije 'Pušćja Bistra' - nasmijao se trener Dinama.

U Münchenu je Eduardo bio kriv za dva, a mladi Benković za jedan gol.

- Pričao sam s Benkovićem jučer i na poluvremenu utakmice. Naravno da je utučen i da mu je jako žao zbog pogreške, ali to je normalno kod braniča. Što se tiče Eduarda, činjenica je da on nije bio na nivou, ali ja sam s njim i više nego zadovoljan. Trebamo se spustiti na zemlju i razmišljati u skladu sa svojim mogućnostima - rekao je Mamić.

Nakon utakmice protiv Intera slijedi reprezentativna stanka pa će igrači koji ne budu zauzeti u reprezentacijama dobiti nekoliko slobodnih dana, a 'modri' su tražili i promjene nekih termina u Kupu i prvenstvu. Tako će u osmini finala Kupa kod Mladosti Ždralova gostovati 27. umjesto 28. listopada.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • wsad 02.10.2015.

    Mene vise fascinira dinamov amaterizam i smijesni golovi koje su dobili protiv bayerna ,al sva sreca pa su bayernovi igraci u drugom poluvremenu bili mislima na oktoberfestu pa nisu zabili 10+ golova .A sto se tice bayernove lakoce vidjet cemo ih protiv jacih ekipa ....:DD

  • Jat Masin 02.10.2015.

    Ovaj lik je zaista smijesan i otkud on zna kako je igrati protiv Barce kada ga nije nikad osramotila ? Kada pomognes protivniku pa primis u startu 3 gola na svoje teske greske nemas prava zamagljivat narodu oci i praviti ovce od njih kako je protivnik prejak,a praviti ovce od svojih navijaca ljudima u dinamu najbolje ide od ruke godinama

  • deniman 02.10.2015.

    nije bayern hajduk ili istra tako da mislim da je barca bolja momčad od švaba osobito kad messi ima svoj dan

Komentiraj...
Vidi sve komentare