To je to što me zanima!

Faulirali su istog igrača u istom meču pa 'zaradili' teške ozljede

Dunn i Puncheon neće zaigrati do kraja ove sezone, a možda neće biti spremni ni za početak sljedeće. Moraju na operaciju i to su vrlo teške ozljede, kaže trener Palacea Hodgson
Vidi originalni članak

Utakmica na Silvestrovo Crystal Palaceu donijela je bod (0-0) protiv favoriziranog lidera Manchester Cityja, a u toj su utakmici mogli uzeti i sva tri da je Luka Milivojević pogodio penal u zadnjim trenucima utakmice.

Ipak, utakmicu su obilježili ružni startovi, poglavito domaćih igrača. Isticali su se Scott Dann i Jason Puncheon, obojica na istom igraču - Kevinu De Bruyneu.

TKO LEŽI, NE BJEŽI MMA ili nogomet?! Pa Cityjeve igrače krvnički tuku svi redom

Kapetan 'orlova' Dann je u 16. minuti žestoko pokupio Belgijca i zaradio žuti karton da bi četiri minute kasnije izašao zbog posljedica ozljede. Ispostavilo se da je potrgao križne ligamente koljena.

De Bruyne je nastavio igrati i primati batine... Kulminiralo je u 92. minuti. Londonski klub fulao je penal, City krenuo u munjevitu kontru, a da se to zaustavi pobrinuo se Jason Puncheon koji je ušao u 75. minuti. 

On je brutalno 'pokosio' De Bruynea i zaradio žuti karton, ali i tešku ozljedu, baš kao i kolega mu Dann. Potrgao je križne ligamente koljena. 

- Neće zaigrati do kraja ove sezone, a možda neće biti spremni ni za početak sljedeće. Moraju na operaciju i to su vrlo teške ozljede - rekao je trener Palacea Roy Hodgson.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • stones1990 04.01.2018.

    De Bruyne trenutno najbolji igrac premiershipa

  • budidobar 03.01.2018.

    Faulirali ili prekršili?

  • mata86 03.01.2018.

    De bruyne zvijerina, najbolji igrac u europi poslije Messija sigurno.Kakav stroj Guardiola napravi od Citya...

Komentiraj...
Vidi sve komentare